reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
Wiem Tygrysku na długie spacery mam spacerówkę Tako. Chodniku w Irlandii są równiutkie, nie to co w PL więc jak trzeba to i Quinny pojedziemy na spacerek:tak::-D ale głównie chodzi mi o to żeby mieć lekki wózek do samolotu i właśnie na zakupy, stelaż zajmuje mało miejsca w bagażniku i mogę do niego wpiąć fotelik samochodowy.

Kasieq a no fakt zapomnialam ze Ty po naszych cudownych chodnikach :wściekła/y: nie bedziesz jezdzila mi sie bardzo quinny podoba ale wlasnie zrezygnowalam przez chodniki

tzn ja nie musze na sile kupowac zadnego z tych tylko chcialabym poznac opinie czy on wogole jest dobry czy po prostu szukac dalej, doswiadczenia to ja nie mam a 15 lat temu to inny wozek mialam i teraz to sa lepsze

Ja mam taki po 1 synku SPACERÓWKA ,,CONECO" (3032036634) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tyle ze granatowy i do dzisiaj wsio oki z nim a był użytkowany uch!!Marcelek teraz go odziedziczył i jakbym kupowała jeszcze raz to taki sam ale w nowszej wersji taki
WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA FLASH CONECO GRATISY %% (3045771900) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

3-kołowe mi sie nie podobają jak i myśle ze mniej funkcjonalne...ale tego typu jak ty pokazałaś 4-kołowy(podobny do tego co ja mam budowy)smiało mogę polecić jak i podoba mi się ;)

edit:w tym moim też mega zaleta kosz!ile ja napakowane miałam w nim nie raz i wsio oki ;)w tej spacerówce co ty masz kosz jest słaby...jak i mały(kolezanka ma i się porwał bo chciała za dużo naładowac w niego)

edit.2

tu masz na zdjęciu jak Alanek w nim siedział

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry