reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
kasieq no właśnie my tez mamy bright stars tylko inny model i do tej porty było super a teraz się to małemu za wolno buja i ja muszę bujać a poza tym mam wrażenie ze jest mu już ciasno wystawiłam na allegro i myślę o czymś innym

martusia jakiej firmy Ty masz i jaki model?

kasieq no właśnie my tez mamy bright stars tylko inny model i do tej porty było super a teraz się to małemu za wolno buja i ja muszę bujać a poza tym mam wrażenie ze jest mu już ciasno wystawiłam na allegro i myślę o czymś innym

martusia jakiej firmy Ty masz i jaki model?

the happy swing for baby electrical. tyle jest napisane. ale jest link do takiej samej tylko inny sprzedawca: SPRZEDAM HUŚTAWKE ELEKTRYCZNA DO 12 Kg (2848292091) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tak szukam sobie patrzę na te maty i hmm...czy one "wszystkie" są takie cienkie??tzn.jedna jest grubsza ta co chciałam(taka ze i kojec jest)ale ja jednak szukam sobie używanej...i ogólnie też nie wiem czy ta by była fajna...jest duzo ładnych ale praktycznie każda cienka:/a ja bym chciała taką żeby nie podkładać nic pod nia...wiecie jaka jest grubsza mata?

patrysia a ja wcale maty nie polecam żadnej dla mnie każda jest za cienka ja kładę gruby koc i mam rożne stojaki z zabawkami moim zdaniem ciekawsze niż maty mam wprawdzie jakąś mate ale bez pałąków i kładę to tylko tak do ozdoby na wierzch ale uważam to za niepotrzebne

masz u siebie Tesco?

Na razie Marcelek lezy w łóżeczku i tam się bawi zabawkami ALE on lubi sie obracać w swojej osi i ciasno już jest nóżki wystają główka w szczebelkach :/i tak sobie pomyslałam ze mata bo ma te pałaki gdzie mozna po przywieszać te różne zabawki i wiesz by tam mógł się obracac turlać później itd.
Kołderke miałam przy Alanku i hmm mało łądnie to wygladało dlateog chciałabym tą matę wiesz zeby dziecie miało gdzie sie bawić a za razem nie straszyłoby wygladem :p
Tak patrząc to właśnie wiem ze we większości one sa cienkie ech...i dlatego tak myśle mysle...

A miał/ma ktoś taka ?

http://allegro.pl/mata-kojec-do-zabaw-wesola-farma-canpol-promocja-i2883624219.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a mata myślisz ze dużo większą od łóżeczka otóż nie za chwilkę i tak się z niej wykula, a ja mam taki stojak z którego można zdejmować zabawki i przywieszać w ich miejsce inne

nad ta mata co pokazywałaś ja tez się kiedyś zastanawiałam ale w końcu stwierdzalnym ze na tyle dzieci z którymi miałam do czynienia najlepiej sprawdzał się dywan lub koc, więcej nie pomogę heh może ktos ma jakiś inny pomysł heh

reklama
Patrysia widziałam tą matę i moim zdaniem jest tak samo cienka jak wszystkie. U nas też koc jest podkładany a po za tym jak młody sie ślini albo czasem posika to taką matę lepiej do pralki wrzucić i uprać ja tak robię
jakiś czas temu widziałam na allegro pod hasłem na pewno mata taki jakby dywan dla dzieci kolorowy z różnymi rysunkami tylko nie bylo pałąków bo to na prawdę duże było

Do góry