D
Doloress
Gość
Ja pewnie zakupię pojemniki na mleko z TT
Risia nr 2
Risia nr 2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Merlin ja chyba sie zdecyduje na woreczki ,pomimo ze butelki i laktator mam z jednej firmy i nie bylo by problemu ze smoczkiem ale woreczek jakos bardziej mi odpowiada -chybaalbo sproboje i to i to na poczatek tzn na juz nei kupuje nic bo nom mi si elaktacja rozkreci to pewno troche potrwa i wogole jak si erozkreci
![]()
dziewczyny zastanawiam się nad przechowywaniem mleka - jakie macie doświadczenia lepsze są pojemniki do lodówki i mrożenia czy lepiej woreczki ? chciałabym coś kupić tak na pierwszy rzut - tylko w sumie sama nie wiem czy warto na zapasdostałam laktator nuk ręczny - ale bez butelki i pojemników. Za to wcześniej kupiłam sobie butelki do karmienia tomme tippee które oczywiście nie pasują i teraz nie wiem jak wybrnąć hymm
może jeden pojemnik pod laktator a dalej woreczki - tylko czy takim przelewaniem więcej nie stracę bo to z laktatora do woreczka a później z woreczka do butelki ?
woreczki na mleko-hm, jakos nie moge tego 'zobaczyc' tzn wyobrazic sobie.