reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Dokupowałaś osłonę uv po czttałam że daszek jest nietety wadą i za któtki... i śpiworek chyba do spacerówki będzie trzeba. Który kolor i z ktòrej serii? Ja mysle nad słoniem z earth slbo takim jeansowym - blue z quadro chyba.

reklama
Ja mam kolor parrot z serii Earth. Co do dodatków, to ja jestem minimalistką i uważam, że nie ma co przesadzać z zakupami. Zawsze tak miałam, że wołam mniej niz więcej. :D Zobaczę, czy rzeczywiście będę potrzebować śpiworka i jeśli tak to dokupię. Zasłony uv nie zamierzam kupować. Wybrałam za to parasolkę.

GosiaLew mata super sprawa ☺ na pewno się przyda ☺ sama wczoraj na nią zerkałam i też coś takiego zakupię ☺ Książki super, projektor też fajna sprawa ☺

Szukam coś na prezent dla młodego od moich rodziców i siostry i babci. I tak się zastanawiam nad czymś takim:
Link do: USPOKAJACZ HIPCIO Z PROJEKTOREM FISHER PRICE CGN86
nie mam projektora przy karuzelce więc w sumie nawet fajne.

albo coś takiego:
Link do: DUŻA MATA LIONELO AMY EDUKACYJNA INTERAKTYWNA XXL

No tak poza tym to znalazłam fajne książeczki kontrastowe:
Link do: CIEKAWSKI BOBAS DISNEY BABY -W PARKU KONTRASTY 24H
W księgarni internetowej Aros książeczki z tej serii są w cenie 3,90zł jakby ktoś był zainteresowany :)

A Hipcio super :)

Na maty nawet nie patrzę bo też okazało się, że będę mieć już dwie :D

Wczoraj sobie dodałam do koszyka tyle tych książeczek ze wyszło mi prawie 100 zł i teraz się zastanawiam czy zamawiać czy skrócić listę :p

reklama
Ewa90 ja bym skróciła listę, bo takie książeczki to w sumie na krótko będą a i tak nie od razu dziecko to zobaczy.

Itucha o widzisz, tam przeglądałam kiedyś te książeczki ale na tę serię nie trafiłam. Dzięki.

Hipcio mi się podoba, bo ja nie mam projektora w karuzelce.

Zamówiłam dzisiaj rzeczy w aptece w gemini, zrobiłam sobie odbiór u siebie to za przesyłkę płacić nie będę. Kołyska zamówiona więc zostały mi tylko staniki do karmienia a to na spokojnie mogę zamówić potem jakieś ładniejsze pod bluzki (mam jeszcze po Kubie, krótko używane więc do szpitala i potem nawet na noc mi starczą).

Do góry