reklama
Malutka466
Fanka BB :)
Ciężko stwierdzić ja nawet dzisiaj za nimi nie patrzyłam w sklepie.
Promo teoretycznie do 8 kwietnia Link do: Szumisie, śpioszek - szumiący miś, 1 szt. - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online
Promo teoretycznie do 8 kwietnia Link do: Szumisie, śpioszek - szumiący miś, 1 szt. - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online
Malutka466
Jasmina ja nie. Trzeba prać, cena też nie mała. Na pewno na początku, w momencie gdy Maluch wymaga ok. 10 pieluch dziennie nie opłaca się to moim zdaniem.
Ania_Beata
Ja tez będę jechać na pampersiakach.
U
użytkownik 160
Gość
pomijam już dyskusję o "opłacalności" tetry... Na cholerę w XXI wieku po porodzie, kiedy człowiek ledwo żywy, a potem ledwo wyspany sobie robotę dowalać ? używałam przy pierwszym dziecku 19 lat temu bosie częściowo, bo pampersy kosztowały wtedy fortunę i były tylko na spacer i na noc, ale teraz? w imię czego? pranie to prąd, woda, proszki, roboczo-godzina tego prania i prasowania.... nie znam korzyści
Co do książeczek kontrastowych to wczoraj kupiłam w rosmanie, do najtańszych nie należały bo sztuka za 14,90, ale całkiem fajne, a jeszcze od siostry mam dostac karty kontrastowe czuczu do powieszenia na sznureczku. Także starczy jak na początek. Nad szumisiem też sie zastanawiam, ale w rosmanie nie widziałam :-(
Dorwalam też wczoraj w promocji pudelka do komody i fajna lampke nocną sówke ;-)
Dorwalam też wczoraj w promocji pudelka do komody i fajna lampke nocną sówke ;-)
Załączniki
reklama
No wlasnie w nocy jak nie moglam spac to zaczelam czytac o tych pieluszkach i dostrzeglam dwie korzysci - biodegradowalnosc i w upaly dziecku jest wygodniej.
Choc jak przyjrzalam sie tym pieluchom to mam wrazenie ze po ubraniu ich dziecku ma "wiecej". Sa one bardzo obszerne a te wklady spore, wiec nie wiem czy to takie wygodne.
Polozna mowila o nich w kontekscie tego ze jak beda upaly w lecie to zeby dziecku nie ubierac pampersow tylko wlasnie pieluszke tetrowa lub te pieluchy wielorazowe jak ktos ma, bo wtedy dziecku jest przewiewniej.
Sobie tak mysle ze ja tez nienawidze miec okres i upalna noc, wtedy tez mam dosc podpasek :/ To dziecko tez pewno nie ma lekko wtedy.
Choc jak przyjrzalam sie tym pieluchom to mam wrazenie ze po ubraniu ich dziecku ma "wiecej". Sa one bardzo obszerne a te wklady spore, wiec nie wiem czy to takie wygodne.
Polozna mowila o nich w kontekscie tego ze jak beda upaly w lecie to zeby dziecku nie ubierac pampersow tylko wlasnie pieluszke tetrowa lub te pieluchy wielorazowe jak ktos ma, bo wtedy dziecku jest przewiewniej.
Sobie tak mysle ze ja tez nienawidze miec okres i upalna noc, wtedy tez mam dosc podpasek :/ To dziecko tez pewno nie ma lekko wtedy.
Ostatnia edycja:
Podziel się: