Tak zrób maluszki szybko z tego wyrastają a podobno najlepsza kontrastowa harmonijkaMusze to przejrzeć raz jeszcze . W sumie w zamian za to bym kupiła jakieś baśnie i czytała na dobranoc
reklama
U
użytkownik 160
Gość
Zabawek - poza szumisiem i karuzelą (których jeszcze nie mam) nie kupuję. Ludzie znoszą potem tyle tego, babcie książeczki itd, że poczekamy co będzie.
GosiaLew
Fanka BB :)
Ja się nad tym szumisiem zastanawiam. A zabawki kupuję w prezencie od innych
Ja mam mnóstwo zabawek po synu, schowanych w piwnice, większość to fisher pricea, które mogą przetrwać latami. Ja mam garnuszek na klocuszek, który ma 11 lat i działa
Ja mam mnóstwo zabawek po synu, schowanych w piwnice, większość to fisher pricea, które mogą przetrwać latami. Ja mam garnuszek na klocuszek, który ma 11 lat i działa
Ania_Beata
Wioleta93
Ja wczoraj włączyłam tego szumisia bo w końcu kupiliśmy baterie. Jakie to jest głośne... Nie wiem czy tam jest funkcja ustawiania głośności, bo nie miałam czasu się temu przyjrzeć ale ja bym w życiu przy tym nie zasnęła
Wioleta głośne pieronstwo ale zaglebialam temat- dzieciakom podobno nie przeszkadza ja chciałam zakleić głośnik w połowie, ale odradzono mi co do regulacji głosu, niektóre maja trzeba przytrzymać dłużej przycisk włączania. Ja akurat mam ta "biedna" wersje bez
Wioleta93
O to ja spróbuję przytrzymać bo właśnie raz udało mi się włączyć, że było ciszej ale nie wiedziałam jak to zrobiłam ;-)Wioleta głośne pieronstwo ale zaglebialam temat- dzieciakom podobno nie przeszkadza ja chciałam zakleić głośnik w połowie, ale odradzono mi co do regulacji głosu, niektóre maja trzeba przytrzymać dłużej przycisk włączania. Ja akurat mam ta "biedna" wersje bez
Wioleta93
reklama
Malutka466
Ja się zgapiłam, miałam kupić wtedy, jak kod wam podawałam i mi uciekło z głowy ;/
Teraz w Rossmanie są te w promocji za 99 zł: Link do: SZUMIŚ ŚPIĄCY maskotka miętowy
Teraz w Rossmanie są te w promocji za 99 zł: Link do: SZUMIŚ ŚPIĄCY maskotka miętowy
Podziel się: