reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Ja się też zastanawiam nad tym albo jeszcze mają fotelik leo - też z adapterami oczywiście żeby w stelaż można było wpiąć.

Ten Dumbo znalazłam w dobrych pieniążkach na allegro, coś koło 150 zł z przesyłką także się za wiele nie zastanawiałam i do tego oddzielnie adaptery dokupiłam i mam komplet. Co prawda kolor inny niż wózka, ale z 6 dostępnych mi się najbardziej ten podobał.

reklama
Ten Dumbo znalazłam w dobrych pieniążkach na allegro, coś koło 150 zł z przesyłką także się za wiele nie zastanawiałam i do tego oddzielnie adaptery dokupiłam i mam komplet. Co prawda kolor inny niż wózka, ale z 6 dostępnych mi się najbardziej ten podobał.
Jak tak teraz szukałam to jest problem z dumbo. Ja leo znalazłam za 289 z adapterami, w sumie 100 wiecej i kosztuje maxi cosi. Jeszcze muszę kupić fotelik dla starszego.

Z ColorStories mam rożek. Super jakość, warte swojej ceny. A kocyk bambusowy też zakupiłam tylko że ze sklepu Poofi W dotyku jak jedwab.

Koszyczek zrobiony :) ale jestem dumna :D hi hi

Załączniki

• 1458814036060.jpg
    1458814036060.jpg
    90,7 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Jak tak teraz szukałam to jest problem z dumbo. Ja leo znalazłam za 289 z adapterami, w sumie 100 wiecej i kosztuje maxi cosi. Jeszcze muszę kupić fotelik dla starszego.

Ja do wozka baby design kupilam fotelik maxi cosi. Jakos ciut wieksze zaufanie mam, plus ja kupowalam tez baze do fotelika, a do tych baby design chyba nie ma.

Świetny koszyk :)

Jakby któraś z Was planowała zakup misia szumisia: Link do: Whisbear® Szumiące Misie - oryginalne, polskie - OFICJALNY SKLEP to na kod: WHISBEARSWIETUJE jest 20% zniżki :D

Dzięki wielkie:) Ja się właśnie przymierzam, pewnie dzisiaj lub jutro zamówię, tylko jeszcze się zastanawiam którego - czy tą wersję podstawową czy tą z funkcją wykrywania płaczu. Któraś z was kupiła tego misia? Na jaką wersję się zdecydowałyście.

Zastanawiam się też nad gryzaczkiem - żyrafką sophie. Na innym forum dziewczyny się tym zachwycały, ale nie wiem, czy warto dać 80 zł za gryzaczka.

Aktualnie ogarniam ostatnie zakupy dla małej - w przyszłym tygodniu szpital, nie wiem czy mnie wypuszcza przed porodem, więc staram sie teraz ogarnac zarówno ostatnie zakupy jak i pranie czy prasowanie. Wczoraj zamowiłam monitor oddechu z niania (babysense 5), a także laktator (Medela Harmony). Z laktatorem miałam mega rozkminę, bo w sumie chciałam elektryczny Medela Swing, ale stwierdziłam, że wydawanie 600 zł w ciemno, jak nie wiadomo czy w ogóle będę miała pokarm i czy mi się przyda, to trochę ryzykowne jest, więc na razie zdecydowałam się na ręczny (a jak będę dużo używać, to dokupię elektryczny).

Dzisiaj w planie jeszcze zakup podgrzewacza i sterylizatora plus kolejne pranie i prasowanie.

Do góry