Ania_Beata
Fanka BB :)
Ewa, a według którego wzoru robiłaś? Prawda, że proste?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nom proste wg tego filmiku co zamiescilas. Twraz chce zrobić koszyczek okrągły i szukam jakiegoś filmiku ale nic znaleźć nie.moge :/ jedno znalazłam ale babka tak pokazuje że ja nie widzę i nie czaje :/Ewa, a według którego wzoru robiłaś? Prawda, że proste?
Szkoda że wcześniej nie wiedziałam, nasz szumiś już czeka w łóżeczku na swoją królewnę kupiliśmy tego bez cry sensor bo jednak różnica w cenie jest a jakoś nie widzę konieczności tego sensora.Świetny koszyk
Jakby któraś z Was planowała zakup misia szumisia: Link do: Whisbear® Szumiące Misie - oryginalne, polskie - OFICJALNY SKLEP to na kod: WHISBEARSWIETUJE jest 20% zniżki
Dokładnie. Najpierw tak jak na dywan się robi, żeby mieć prostą podstawę. Powiedzmy z 5-6 rzędów, w zależności ile chcesz mieć cm średnicy. Czyli zaczynasz od 4, potem 8, 16, 32... itp. A potem już zatrzymujesz się i nie wbijasz dwóch oczek tylko jedno i idzie w górę.. Ale spotkałam też inne wyliczenia matematyczne na proste koło, więc za ten schemat głowy nie daję.No właśnie ona zaczynała od 4 oczek później wbijala w środek i robiła 8 oczek i tłumaczyła ze raz w oczko jak wbije sie to w górę będzie szło jak do koszyczka a jak 2 razy w oczko to tak jak do dywanu . Właśnie ja tej podstawy nie mogę zacząć i zaraz wyjdę z siebie :/