reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Najmniejszych mam na razie 28 sztuk. Jeszcze dokupię jedną paczkę małą.

Sylwiaal jak patrzałam na ceny wózków to 2w1 wszędzie są podobne, w 3w1 róznią wtedy rodzajem fotelika.

Kasik90 kupiłaś już fotelik do wózka? Jak tak to jaki?

Dzis dostalam info, ze wozek dotarl do hurtowni i jutro bedzie podazal do mnie :)

Zakochalam sie w tych kocykach 1(2).jpg kocyk-bambusowy-z-kapturem-bamboo-hoodie-mietowy.jpg
Ktoras ma?

Załączniki

• 1(2).jpg
    1(2).jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 135
  • kocyk-bambusowy-z-kapturem-bamboo-hoodie-mietowy.jpg
    kocyk-bambusowy-z-kapturem-bamboo-hoodie-mietowy.jpg
    98,7 KB · Wyświetleń: 135
Gosiu nie mówię, że ceny nie są podobne dla mnie korzystniej wychodzi 3w1 bo do nowego fotelika musiałabym dopłacić ok200zł wzwyż(w zależności jaki spasowałby do wózka), a przeważnie jest on do 13kg, a za 350zł mam fotelik od 9msc do 12lat. I tak z niego będę rzadko korzystać także dla mnie to niepotrzebny wydatek. :)

Śliczne kocyki :)

Fajny ten śpiworek :D Też bym taki przyjeła :D

To są kocyki bambusowe, mało, że są cudne to jeszcze posiadają wiele zalet i co najważniejsze nieprzegrzewają dziecko, bo mają właściwości termoregulacyjne. Cena za to mają, szczególnie te modele z kapturkiem, ale jakoś bardziej mi się widzą niż te otulacze :p

Dzis dostalam info, ze wozek dotarl do hurtowni i jutro bedzie podazal do mnie :)

Zakochalam sie w tych kocykach Zobacz załącznik 751872 Zobacz załącznik 751873
Ktoras ma?
Kocyki są super :D z tego co kojarzę to koło 120 zł chyba kosztują, co nie? To są z colorstories?

Evelina to są kocyki 100% bawełna? Ja dziś dotrwałam śpiworek z bawełny, cieniutki o taki: Zobacz załącznik 751880
Zobacz załącznik 751881
Super ten śpiworek. Ja mam taki zestaw dla Małego: śpiochy i bluzeczka, wyglądają jak od tego śpiworka.

Ja pampersow 1 póki co mam jedną paczkę chyba 28 szt i planuje dokupic maks jeszcze jedną paczke 1 i ze dwie większe paczki 2. U mnie do szpitala trzeba mieć wszysciusienko swoje.

Najmniejszych mam na razie 28 sztuk. Jeszcze dokupię jedną paczkę małą.

Sylwiaal jak patrzałam na ceny wózków to 2w1 wszędzie są podobne, w 3w1 róznią wtedy rodzajem fotelika.

Kasik90 kupiłaś już fotelik do wózka? Jak tak to jaki?

Tak kupiłam, pasujący do wózka. Baby Design dumbo L z adapterami do wozka :-)
z tego co czytałam to do naszego wózka można zapiąć jeszcze Maxi Cosi Cabriofix.

Załączniki

• 1458719757978.jpg
    1458719757978.jpg
    55,8 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Tak kupiłam, pasujący do wózka. Baby Design dumbo L z adapterami do wozka :-)
z tego co czytałam to do naszego wózka można zapiąć jeszcze Maxi Cosi Cabriofix.
Ja się też zastanawiam nad tym albo jeszcze mają fotelik leo - też z adapterami oczywiście żeby w stelaż można było wpiąć.

Do góry