Wioleta93
Fanka BB :)
Najmniejszych mamy chyba z 70szt. ale u nas trzeba zabrać do szpitala więc mam nadzieję, że się zużyją.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocyki są super z tego co kojarzę to koło 120 zł chyba kosztują, co nie? To są z colorstories?Dzis dostalam info, ze wozek dotarl do hurtowni i jutro bedzie podazal do mnie
Zakochalam sie w tych kocykach Zobacz załącznik 751872 Zobacz załącznik 751873
Ktoras ma?
Super ten śpiworek. Ja mam taki zestaw dla Małego: śpiochy i bluzeczka, wyglądają jak od tego śpiworka.Evelina to są kocyki 100% bawełna? Ja dziś dotrwałam śpiworek z bawełny, cieniutki o taki: Zobacz załącznik 751880
Zobacz załącznik 751881
Najmniejszych mam na razie 28 sztuk. Jeszcze dokupię jedną paczkę małą.
Sylwiaal jak patrzałam na ceny wózków to 2w1 wszędzie są podobne, w 3w1 róznią wtedy rodzajem fotelika.
Kasik90 kupiłaś już fotelik do wózka? Jak tak to jaki?
Ja się też zastanawiam nad tym albo jeszcze mają fotelik leo - też z adapterami oczywiście żeby w stelaż można było wpiąć.Tak kupiłam, pasujący do wózka. Baby Design dumbo L z adapterami do wozka :-)
z tego co czytałam to do naszego wózka można zapiąć jeszcze Maxi Cosi Cabriofix.