reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Najmniejszych mam na razie 28 sztuk. Jeszcze dokupię jedną paczkę małą.

Sylwiaal jak patrzałam na ceny wózków to 2w1 wszędzie są podobne, w 3w1 róznią wtedy rodzajem fotelika.

Kasik90 kupiłaś już fotelik do wózka? Jak tak to jaki?

Dzis dostalam info, ze wozek dotarl do hurtowni i jutro bedzie podazal do mnie :)

Zakochalam sie w tych kocykach 1(2).jpg kocyk-bambusowy-z-kapturem-bamboo-hoodie-mietowy.jpg
Ktoras ma?

Załączniki

• 1(2).jpg
    1(2).jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 141
  • kocyk-bambusowy-z-kapturem-bamboo-hoodie-mietowy.jpg
    kocyk-bambusowy-z-kapturem-bamboo-hoodie-mietowy.jpg
    98,7 KB · Wyświetleń: 137
Gosiu nie mówię, że ceny nie są podobne dla mnie korzystniej wychodzi 3w1 bo do nowego fotelika musiałabym dopłacić ok200zł wzwyż(w zależności jaki spasowałby do wózka), a przeważnie jest on do 13kg, a za 350zł mam fotelik od 9msc do 12lat. I tak z niego będę rzadko korzystać także dla mnie to niepotrzebny wydatek. :)

Śliczne kocyki :)

Fajny ten śpiworek :D Też bym taki przyjeła :D

To są kocyki bambusowe, mało, że są cudne to jeszcze posiadają wiele zalet i co najważniejsze nieprzegrzewają dziecko, bo mają właściwości termoregulacyjne. Cena za to mają, szczególnie te modele z kapturkiem, ale jakoś bardziej mi się widzą niż te otulacze :p

Dzis dostalam info, ze wozek dotarl do hurtowni i jutro bedzie podazal do mnie :)

Zakochalam sie w tych kocykach Zobacz załącznik 751872 Zobacz załącznik 751873
Ktoras ma?
Kocyki są super :D z tego co kojarzę to koło 120 zł chyba kosztują, co nie? To są z colorstories?

Evelina to są kocyki 100% bawełna? Ja dziś dotrwałam śpiworek z bawełny, cieniutki o taki: Zobacz załącznik 751880
Zobacz załącznik 751881
Super ten śpiworek. Ja mam taki zestaw dla Małego: śpiochy i bluzeczka, wyglądają jak od tego śpiworka.

Ja pampersow 1 póki co mam jedną paczkę chyba 28 szt i planuje dokupic maks jeszcze jedną paczke 1 i ze dwie większe paczki 2. U mnie do szpitala trzeba mieć wszysciusienko swoje.

Najmniejszych mam na razie 28 sztuk. Jeszcze dokupię jedną paczkę małą.

Sylwiaal jak patrzałam na ceny wózków to 2w1 wszędzie są podobne, w 3w1 róznią wtedy rodzajem fotelika.

Kasik90 kupiłaś już fotelik do wózka? Jak tak to jaki?

Tak kupiłam, pasujący do wózka. Baby Design dumbo L z adapterami do wozka :-)
z tego co czytałam to do naszego wózka można zapiąć jeszcze Maxi Cosi Cabriofix.

Załączniki

• 1458719757978.jpg
    1458719757978.jpg
    55,8 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Tak kupiłam, pasujący do wózka. Baby Design dumbo L z adapterami do wozka :-)
z tego co czytałam to do naszego wózka można zapiąć jeszcze Maxi Cosi Cabriofix.
Ja się też zastanawiam nad tym albo jeszcze mają fotelik leo - też z adapterami oczywiście żeby w stelaż można było wpiąć.

Do góry