reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Ala_25 no pojawia się teraz sporo nowych modeli ale dzięki temu można było wyczuć dobre promocje na modele z 2015 roku. No a na niektóre nowości to byśmy się do porodu nie doczekały :)

reklama
W tym sklepie już stały te świeżynki i to co na stanie można mieć od ręki, co najlepsze ceny niższe niż przez internet :szok:

Ala_25 pewnie zalezy od modelu. Ja czekałam na bebetto silvię nowe i jeszcze nie widze i kobieta w sklepie mi mówi, że na koniec kwietnia będą to kupiłam w końcu baby design lupo comfort już nie chciało mi się czekać na nowości, bo w zbyt dużym stresie bym byla, że nie mam albo nie będzie tego co chcę jak będę chciała zamawiać :)

Dziewczyny może kupiła któraś wózek adamex bo już nie pamiętam dokładnie jaki która ma a szukam opinii o tej firmie :)

- też zakupiłam/zamówiłam adamex barletta 3w1 prowadzi się dobrze płynnie, gondola duża i jest wysoki co przy wyższych osobach jest na + , (siostra miała niski wózek i przy nim wyglądałam jakbym prowadziła wózek dziecięcy :D hehe )
czekam tylko na realizacje zamówienia - już się nie mogę doczekać :D

Ja tez oczekuje naszego wózka. I doczekać się nie moge:D
Dzis na zakupach wrzuciłam do koszyka mała paczkę pampersow 1 i duża paczkę (68) 2. Ile tych najmniejszych Pieluch macie? Dodam, że do szpitala nie kupuje, bo u nas dzieci dostają wszystko czego im potrzeba... Mam jakieś 50szt tych najmniejszych.
Kupiłam dzisiaj tez olej kokosowy zamiast oliwki czy balsamu dla małej.

Ja tez oczekuje naszego wózka. I doczekać się nie moge:D
Dzis na zakupach wrzuciłam do koszyka mała paczkę pampersow 1 i duża paczkę (68) 2. Ile tych najmniejszych Pieluch macie? Dodam, że do szpitala nie kupuje, bo u nas dzieci dostają wszystko czego im potrzeba... Mam jakieś 50szt tych najmniejszych.
Kupiłam dzisiaj tez olej kokosowy zamiast oliwki czy balsamu dla małej.

Ja też mam ok. 50 szt. tych najmniejszych, myślę ze starczy, u nas w szpitalu dziecko również dostaje pampki ale na wszelki wypadek wezmę paczkę :D podobno parę dni i maluch przeskakuje na większy rozmiar :)

reklama
Ala_25 bardzo fajny kolorek :) :D
opcje 3w1 wybrałam bo dziecko i tak szybko z niego wyrośnie, a i tak mało co będę z niego korzystała także nie chciałam dodatkowych pieniędzy tracić na osobny fotelik, od 9msc kupujemy fotelik rosnący z dzieckiem :)

z pampersów to mam 1 paczkę (28szt) dady 1, kupię jeszcze jedną pampersów tych najmniejszych no i większą jedną paczkę 2 tak na początek. U mnie w szpitalu dla małej muszę mieć i pieluchy i chusteczki po 1 paczce.

Do góry