reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Ala_25 pewnie zalezy od modelu. Ja czekałam na bebetto silvię nowe i jeszcze nie widze i kobieta w sklepie mi mówi, że na koniec kwietnia będą to kupiłam w końcu baby design lupo comfort już nie chciało mi się czekać na nowości, bo w zbyt dużym stresie bym byla, że nie mam albo nie będzie tego co chcę jak będę chciała zamawiać
sylwiaal
Dziewczyny może kupiła któraś wózek adamex bo już nie pamiętam dokładnie jaki która ma a szukam opinii o tej firmie
- też zakupiłam/zamówiłam adamex barletta 3w1 prowadzi się dobrze płynnie, gondola duża i jest wysoki co przy wyższych osobach jest na + , (siostra miała niski wózek i przy nim wyglądałam jakbym prowadziła wózek dziecięcy hehe )
czekam tylko na realizacje zamówienia - już się nie mogę doczekać
to długie ale wagę ok@olenka_s syn urodził się 59 cm z wagą 3750 a córka 61 cm z wagą 3950
sylwiaal ja wstępnie też mam ten wózek zarezerwowany, mogę w każdej chwili odebrać tylko my wzięliśmy 2 w 1 a fotelik maxi cosi city w domu już stoi bo sobie porównałam i jednak porządniej wyglądał. Stanęło na tym kolorze: Link do: Wózek 3w1 BARLETTA 87L zupełnie nowy
Ja tez oczekuje naszego wózka. I doczekać się nie moge
Dzis na zakupach wrzuciłam do koszyka mała paczkę pampersow 1 i duża paczkę (68) 2. Ile tych najmniejszych Pieluch macie? Dodam, że do szpitala nie kupuje, bo u nas dzieci dostają wszystko czego im potrzeba... Mam jakieś 50szt tych najmniejszych.
Kupiłam dzisiaj tez olej kokosowy zamiast oliwki czy balsamu dla małej.
Dzis na zakupach wrzuciłam do koszyka mała paczkę pampersow 1 i duża paczkę (68) 2. Ile tych najmniejszych Pieluch macie? Dodam, że do szpitala nie kupuje, bo u nas dzieci dostają wszystko czego im potrzeba... Mam jakieś 50szt tych najmniejszych.
Ja tez oczekuje naszego wózka. I doczekać się nie moge
Ja też mam ok. 50 szt. tych najmniejszych, myślę ze starczy, u nas w szpitalu dziecko również dostaje pampki ale na wszelki wypadek wezmę paczkę podobno parę dni i maluch przeskakuje na większy rozmiar
reklama
sylwiaal
Ala_25 bardzo fajny kolorek
opcje 3w1 wybrałam bo dziecko i tak szybko z niego wyrośnie, a i tak mało co będę z niego korzystała także nie chciałam dodatkowych pieniędzy tracić na osobny fotelik, od 9msc kupujemy fotelik rosnący z dzieckiem
z pampersów to mam 1 paczkę (28szt) dady 1, kupię jeszcze jedną pampersów tych najmniejszych no i większą jedną paczkę 2 tak na początek. U mnie w szpitalu dla małej muszę mieć i pieluchy i chusteczki po 1 paczce.
opcje 3w1 wybrałam bo dziecko i tak szybko z niego wyrośnie, a i tak mało co będę z niego korzystała także nie chciałam dodatkowych pieniędzy tracić na osobny fotelik, od 9msc kupujemy fotelik rosnący z dzieckiem
z pampersów to mam 1 paczkę (28szt) dady 1, kupię jeszcze jedną pampersów tych najmniejszych no i większą jedną paczkę 2 tak na początek. U mnie w szpitalu dla małej muszę mieć i pieluchy i chusteczki po 1 paczce.
Podziel się: