Anex sport , ja 2w1 brałam - fotelik oddzielnie kupowalamEwa fajny wózek. Jaki to model?
reklama
Teraz mogę skupić się konkretnie nad wybieraniem farb do nowego domu i nad szarosciami hahhaWreszcie Ewa! super wózek bardzo fajnie się prezentuje
Teraz nic tylko odpoczywać i odliczać czas do narodzin Oskarka jak wyprawka cała już gotowa.
Teraz jak mogę chodzić to mam w planach podjechać zobaczyć meble - tak więc szykuje się wyprawka domowa
Ewa bardzo ładny wozek, taki zgrabniasty :-)
a mnie dzis mąż zaskoczyl i wcześniej robotę skończył i zlozyl mi ze szwagrem komode dla niuni i moją nową szafe (jeszcze tylko szuflady czekają na skręcenie) :-) a po świętach jakos na początku kwietnia w ruch idzie łożeczko :-)
Achh juz z dnia na dzien coraz bliżej :-)
a mnie dzis mąż zaskoczyl i wcześniej robotę skończył i zlozyl mi ze szwagrem komode dla niuni i moją nową szafe (jeszcze tylko szuflady czekają na skręcenie) :-) a po świętach jakos na początku kwietnia w ruch idzie łożeczko :-)
Achh juz z dnia na dzien coraz bliżej :-)
Załączniki
Ania_Beata
Fanka BB :)
A my dzis zakupiliśmy kosz Mojżesza. Mąż musi przemalować na biało stelaż, bo ten jest w takim jasnym odcieniu drewna, wiec do niczego nie bedzie pasował. Kosz jest wiklinowy, na płozach, ma budkę i te wszystkie tekstylia też. No i skórzane szelki, wiec trwalsze niz te plecione.
Malutka466
Super, pokaż później fotkę.
Ja dzisiaj do męża: "no, wszystko mamy". A po chwili: "o kurde, kosz na pieluchy brudne jeszcze". A na ciuszki brudne będziecie miały osobny kosz? Bo ja chyba jakiś mały, albo taki siatkowy kupię. Wczoraj w końcu kanapa do pokoju dotarła. Trochę niestety zagracił się pokój, no ale nie będziemy jej nie potrzebnie rozkładać
Ja dzisiaj do męża: "no, wszystko mamy". A po chwili: "o kurde, kosz na pieluchy brudne jeszcze". A na ciuszki brudne będziecie miały osobny kosz? Bo ja chyba jakiś mały, albo taki siatkowy kupię. Wczoraj w końcu kanapa do pokoju dotarła. Trochę niestety zagracił się pokój, no ale nie będziemy jej nie potrzebnie rozkładać
kameleonleon
Ania_Beata pokaż fotkę. Jakiej firmy?
reklama
Ania_Beata
Jutro wrzucę fotę, dzis juz wszystko wypralam i czekam az wyschnie. Ja będę miała kosz na brudne ciuszki. Albo biały wiklinowy w pokoju albo jakiś szmaciak schowany w pralni
Podziel się: