reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Wreszcie Ewa! :D super wózek :) bardzo fajnie się prezentuje :) :)
Teraz nic tylko odpoczywać i odliczać czas do narodzin Oskarka :) :) jak wyprawka cała już gotowa.
Teraz mogę skupić się konkretnie nad wybieraniem farb do nowego domu i nad szarosciami hahha :D
Teraz jak mogę chodzić to mam w planach podjechać zobaczyć meble - tak więc szykuje się wyprawka domowa :p

hehe Ty i te Twoje szarości :p obyś do czerwca coś wybrała :D przy okazji jak natrafisz na jakiś ciekawy odcień podziel się:D tylko nie szalej z tym chodzeniem :]

Spoko :) ogólnie szarości mam.wybrane do pokoiku Oskarka ale.jednak wole kupić próbki :) a szaleć nie będę z chodzeniem bo się boję no i jestem leniuszkiiem :p

Ewa bardzo ładny wozek, taki zgrabniasty :-)

a mnie dzis mąż zaskoczyl i wcześniej robotę skończył i zlozyl mi ze szwagrem komode dla niuni i moją nową szafe (jeszcze tylko szuflady czekają na skręcenie) :-) a po świętach jakos na początku kwietnia w ruch idzie łożeczko :-)

Achh juz z dnia na dzien coraz bliżej :-)

Załączniki

• 1457803334468.jpg
    1457803334468.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 129
Ja dzisiaj kupiłam wreszcie wózek ale póki co spacerówkę, na gondolę poluję używaną z ebay'a. Obawiałam sie kupna wózka z Polski to zamówiłam ze Stanów. Oby przyszedł ok:rolleyes2:

A my dzis zakupiliśmy kosz Mojżesza. Mąż musi przemalować na biało stelaż, bo ten jest w takim jasnym odcieniu drewna, wiec do niczego nie bedzie pasował. Kosz jest wiklinowy, na płozach, ma budkę i te wszystkie tekstylia też. No i skórzane szelki, wiec trwalsze niz te plecione.

Super, pokaż później fotkę.

Ja dzisiaj do męża: "no, wszystko mamy". A po chwili: "o kurde, kosz na pieluchy brudne jeszcze". A na ciuszki brudne będziecie miały osobny kosz? Bo ja chyba jakiś mały, albo taki siatkowy kupię. Wczoraj w końcu kanapa do pokoju dotarła. Trochę niestety zagracił się pokój, no ale nie będziemy jej nie potrzebnie rozkładać :)

reklama
Jutro wrzucę fotę, dzis juz wszystko wypralam i czekam az wyschnie. Ja będę miała kosz na brudne ciuszki. Albo biały wiklinowy w pokoju albo jakiś szmaciak schowany w pralni

Do góry