reklama
kameleonleon
Fanka BB :)
Taka odp znalazļam na innym forum "Własnie mam wozek po moim pierworodnym synku no i zrobilam blad ze go wyprałam i teraz mam pytanie czy istnieje jakis plyn ktory by uszczelnil material bo oczywiscie przecieka na deszczu prosze o podpowiedz."
my mamy mieszkanie 58m. Rok temu zrobiliśmy generalny remont. Wymiana rur, instalacji, okien, drzwi i jeszcze przenieśliśmy kuchnię by zyskać pokój. Teraz mam salon z kuchnią i dwa pokoje no i łazienka . Ciągle go wyposażamy po malu kupując meble więc wciąż jest co wymyślać.
Wózek czyściłam gąbka a nie prałam...bałam się że coś się zepsuje
Wózek czyściłam gąbka a nie prałam...bałam się że coś się zepsuje
Malutka466
Ja myślę, ze jak po praniu by się specjalnym preparatem zaimpregnowało to może nie powinno przeciekać. Nie wiem czy można używać do wózka.
sylwiaal
hm powiem szczerze, że nawet się jeszcze nad tym nie zastanawiałam, ale raczej nie będę prać, nie widzę takiej potrzeby.. najpierw pieluchy będę podkładać jak coś
A oto efekt mojej nudy, jeszcze nie skończone bo brakuje tasiemek do powieszenia.
A oto efekt mojej nudy, jeszcze nie skończone bo brakuje tasiemek do powieszenia.
Załączniki
Ania_Beata
sylwia,a co to? i jak się to robi?
Ania_Beata
o, rzeczywiście, może zrobię takie do pokoju...
reklama
U
użytkownik 160
Gość
Pranie wózka - jakoś nigdy na to nie wpadłam - w sensie nowego ze sklepu. Prałam jak już brudny był... Na tej zasadzie to i fotelik trzeba by wyprać nie no... bez przesady
Podziel się: