reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Ewa czekamy na fotki :)

Basi no ja własnie nie wiem co robić :D trochę się boję, że jak zdejme to to nie będe umiała tak ładnie założyć jak jest teraz :p

Itucha a w jakiej temp to prać?

reklama
Taka odp znalazļam na innym forum "Własnie mam wozek po moim pierworodnym synku no i zrobilam blad ze go wyprałam i teraz mam pytanie czy istnieje jakis plyn ktory by uszczelnil material bo oczywiscie przecieka na deszczu prosze o podpowiedz."

my mamy mieszkanie 58m. Rok temu zrobiliśmy generalny remont. Wymiana rur, instalacji, okien, drzwi i jeszcze przenieśliśmy kuchnię by zyskać pokój. Teraz mam salon z kuchnią i dwa pokoje no i łazienka . Ciągle go wyposażamy po malu kupując meble więc wciąż jest co wymyślać.
Wózek czyściłam gąbka a nie prałam...bałam się że coś się zepsuje

Ja czytałam, że dziewczyny normalnie piorą w max 40st., może być z wirowanie ale bez szaleństw, ja myślę ustawić w pralce pranie ręczne i powinno być ok :) nie słyszałam, że może coś zacząć przeciekać, dziwne...

Ja myślę, ze jak po praniu by się specjalnym preparatem zaimpregnowało to może nie powinno przeciekać. Nie wiem czy można używać do wózka.

hm powiem szczerze, że nawet się jeszcze nad tym nie zastanawiałam, ale raczej nie będę prać, nie widzę takiej potrzeby.. najpierw pieluchy będę podkładać jak coś :)

A oto efekt mojej nudy, jeszcze nie skończone bo brakuje tasiemek do powieszenia. :D :D

Załączniki

• 20160311_212735.jpg
    20160311_212735.jpg
    367,3 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Pranie wózka - jakoś nigdy na to nie wpadłam - w sensie nowego ze sklepu. Prałam jak już brudny był... Na tej zasadzie to i fotelik trzeba by wyprać :cool2: nie no... bez przesady

Do góry