reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Sylwia piękny jest !!! Ja też chcę ! Babcie chce poprosić żeby mi zrobiła - tylko zastanawiam się ile musze kupić metrów sznurka bawełniananego na taki dywanik około 80 cm okręgu. Czy np. nie będę podobna cena żeby kupić gotowy. A ten co wkleilas za ile jest ?

reklama
Co to za szary kolor na ścianie ??:p
Czego jak czego, ale tego pytania spodziewałam się od razu jak oglądałam zdjęcia. Myślę sobie: oho, pewnie Ewa będzie pytała...:D

Te dywany sznurkowe są proste do zrobienia. Jak macie chwilę, to można zamówić sobie grube szydełko i sznurek. Na YouTube jest mnóstwo filmików. Ja będę robiła sama taki dywan.

Ciekawe jak cenowo, też mi się podoba taka opcja :) tylko z niebieskim jeansowym

Kolorystyka, rozmiar i ksztalt do wyboru :)

Sylwia piękny jest !!! Ja też chcę ! Babcie chce poprosić żeby mi zrobiła - tylko zastanawiam się ile musze kupić metrów sznurka bawełniananego na taki dywanik około 80 cm okręgu. Czy np. nie będę podobna cena żeby kupić gotowy. A ten co wkleilas za ile jest ?

Ewcia ten co wrzucilam ma srednice 100cm cena 170zl plus wysylka.

Zobaczcie sobie na fb: Szydełkowe kreacje

Tez poprosze o filmik :) jak to nic skomplikowanego :) juz sama mialam cotton ballas robic zrobilam jedne i mi kordonka zabraklo schowalam moze nowe zrobie :)

Sylwiaal ja tez chciałam sie zabrać za cotton ballas ale mój zapał do takich robótek jest mega słaby... :D ale kto wie... Moze jak już bede miała problem z ruszaniem to sie wezmę :D

Ania ojj to nie wiem czy podolam :D

Basia z poczatku bardzo sie nakrecilam na to, tylko mialam zle balony bo takie normalne a lepsze sa na wode czulam sie jak male dziecko bawiac sie w tym kleju hehe nawet wyszlo tylko ze byly przeswity bo malo tego kordonka uzylam :( mysle ze moze znow sie skusze :D

reklama
Do góry