Sylwia piękny jest !!! Ja też chcę ! Babcie chce poprosić żeby mi zrobiła - tylko zastanawiam się ile musze kupić metrów sznurka bawełniananego na taki dywanik około 80 cm okręgu. Czy np. nie będę podobna cena żeby kupić gotowy. A ten co wkleilas za ile jest ?
reklama
Ania_Beata
Fanka BB :)
Czego jak czego, ale tego pytania spodziewałam się od razu jak oglądałam zdjęcia. Myślę sobie: oho, pewnie Ewa będzie pytała...Co to za szary kolor na ścianie ??
Te dywany sznurkowe są proste do zrobienia. Jak macie chwilę, to można zamówić sobie grube szydełko i sznurek. Na YouTube jest mnóstwo filmików. Ja będę robiła sama taki dywan.
sylwiaal
Ciekawe jak cenowo, też mi się podoba taka opcja tylko z niebieskim jeansowym
Kolorystyka, rozmiar i ksztalt do wyboru
Sylwia piękny jest !!! Ja też chcę ! Babcie chce poprosić żeby mi zrobiła - tylko zastanawiam się ile musze kupić metrów sznurka bawełniananego na taki dywanik około 80 cm okręgu. Czy np. nie będę podobna cena żeby kupić gotowy. A ten co wkleilas za ile jest ?
Ewcia ten co wrzucilam ma srednice 100cm cena 170zl plus wysylka.
Zobaczcie sobie na fb: Szydełkowe kreacje
Tez poprosze o filmik jak to nic skomplikowanego juz sama mialam cotton ballas robic zrobilam jedne i mi kordonka zabraklo schowalam moze nowe zrobie
Ania_Beata
Np: taki
tylko trzeba opanować podstawy: słupek, półsłupek, kółko...
sylwiaal
Ania ojj to nie wiem czy podolam
Basia z poczatku bardzo sie nakrecilam na to, tylko mialam zle balony bo takie normalne a lepsze sa na wode czulam sie jak male dziecko bawiac sie w tym kleju hehe nawet wyszlo tylko ze byly przeswity bo malo tego kordonka uzylam mysle ze moze znow sie skusze
Basia z poczatku bardzo sie nakrecilam na to, tylko mialam zle balony bo takie normalne a lepsze sa na wode czulam sie jak male dziecko bawiac sie w tym kleju hehe nawet wyszlo tylko ze byly przeswity bo malo tego kordonka uzylam mysle ze moze znow sie skusze
reklama
Podziel się: