reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
O Wiola jak ładnie ;) i oczywiście malm :D którego nie może zabraknąć :D

hehe Ewa jeszcze się nie poddałaś z wyborem szarości :)
Zaczynam się nakręcać na sznurkowy dywanik jak pokazywałaś ostatnio i znalazłam coś takiego, myślę że chyba na niego się zdecyduje o ile nie znajdę czegoś innego i oczywiście jeśli mąż zaakceptuje taki wybór :)

Załączniki

• 10632669_1042996589098596_1494268309703081285_n.jpg
    10632669_1042996589098596_1494268309703081285_n.jpg
    116 KB · Wyświetleń: 110
Zaczynam się nakręcać na sznurkowy dywanik jak pokazywałaś ostatnio i znalazłam coś takiego, myślę że chyba na niego się zdecyduje o ile nie znajdę czegoś innego i oczywiście jeśli mąż zaakceptuje taki wybór :)
A ja się ostatnio zastanawiałam o jakich sznurkowych dywanikach wy mówicie... Mi się kojarzyły z takimi chodnikami jak u babci a tu takie cudeńka. Szkoda, że u mnie wykładziny w sypialniach bo pewnie bym się skusiła :-)

też tak na początku myślałam, że niezbyt będą ale jak zobaczyłam jakie cuda można z tego zrobić.. ah jak się nie oprzeć.. :) :)

reklama
Do góry