reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Kameleon ja właśnie rozpakowuje fotelik, bo dzisiaj mi przyszedł, ale ja zamówiłam pod wozek z baby design. A masz juz wózek? Bo ja zamówiłam fotelik taki, żeby móc do wózka go zapiac. Mialam do wyboru albo ten z baby design albo maxi cosi Cabrio fix.

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1457434644.866459.jpg

Dzis przyszedł funfel naszej małej [emoji173]️

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1457434644.866459.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1457434644.866459.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 305
Ja bede kupowac bebetto torino i adapter do maxi cosi i sie zastanawiam czy city czy cabriofix czy peblo. A kupowałyście bazę do samochodu czy pasami będziecie przypinać?

Ja kupiłam Kiddy evolution pro 2, trafiłam w promocji, ma świetne opinie. Rozklada sie do leżenia, jest wentylowany, wiec dziecko nie powinno sie tak pocić i co najważniejsze jest jednym z najbezpieczniejszych fotelików na rynku. No i te zaczepy czy jak to tam nazwać ma jak maxi cosi. Do większości wózków mozna kupić adaptery - ja mam wózek tako.

No i początki pokoiku są, tatuś się postarał i wszystko poskładał :-) do końca tygodnia może uda się wszystko zrobić.

Jakiś czas temu kupiliśmy nianię Angelcare ac301. Dzisiaj ją wypróbowaliśmy i ten dźwięk kiedy dziecko przestaje oddychać... Martwego by obudziło. Wyje jak alarm przeciwpożarowy. Ale wszystko działa, M. zachwycony, ja też :-D

Załączniki

• 1457455072025.jpg
    1457455072025.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 108
  • 1457455081292.jpg
    1457455081292.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 111
  • 1457455089155.jpg
    1457455089155.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Do góry