Kameleon ja właśnie rozpakowuje fotelik, bo dzisiaj mi przyszedł, ale ja zamówiłam pod wozek z baby design. A masz juz wózek? Bo ja zamówiłam fotelik taki, żeby móc do wózka go zapiac. Mialam do wyboru albo ten z baby design albo maxi cosi Cabrio fix.
reklama
kameleonleon
Fanka BB :)
Ja bede kupowac bebetto torino i adapter do maxi cosi i sie zastanawiam czy city czy cabriofix czy peblo. A kupowałyście bazę do samochodu czy pasami będziecie przypinać?
Ja kupiłam cabriofix i do tego bazę isofix familyfix ☺Dziewczyny która kupiła już fotelik samochodowy maxi cosi? Jaki model?
Wioleta93
My mamy maxi cosi pebble i jestem zadowolona, wygląda fajnie i jest bardzo solidny ;-)
Ja kupiłam Kiddy evolution pro 2, trafiłam w promocji, ma świetne opinie. Rozklada sie do leżenia, jest wentylowany, wiec dziecko nie powinno sie tak pocić i co najważniejsze jest jednym z najbezpieczniejszych fotelików na rynku. No i te zaczepy czy jak to tam nazwać ma jak maxi cosi. Do większości wózków mozna kupić adaptery - ja mam wózek tako.
Wioleta93
No i początki pokoiku są, tatuś się postarał i wszystko poskładał :-) do końca tygodnia może uda się wszystko zrobić.
Jakiś czas temu kupiliśmy nianię Angelcare ac301. Dzisiaj ją wypróbowaliśmy i ten dźwięk kiedy dziecko przestaje oddychać... Martwego by obudziło. Wyje jak alarm przeciwpożarowy. Ale wszystko działa, M. zachwycony, ja też
Jakiś czas temu kupiliśmy nianię Angelcare ac301. Dzisiaj ją wypróbowaliśmy i ten dźwięk kiedy dziecko przestaje oddychać... Martwego by obudziło. Wyje jak alarm przeciwpożarowy. Ale wszystko działa, M. zachwycony, ja też
Załączniki
reklama
Podziel się: