reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Basi, ja jestem lekko ograniczona w kwestii zagranicznych portali aukcyjnych. Tylko allegro nasze rodzime ogarniam :D
Ale ja myślałam, żeby stąd zamówić pampersy ze strony mall.pl Ale pomyśle jeszcze :)

To tak jak ja. Z zalando nigdy nie zamawiałam a co dopiero chińskie portale:)

reklama
A to ja z zalando zamawiałam już :D A te chińskie to już tym bardziej nie ogarniam. Gdzieś mam poradnik w zakładkach jak na alliexpres zamawiać, ale nie korzystałam póki co.

Ból brzuch mnie dzisiaj wystraszył. Nawet mocno mnie bolało. Wzięłam buscopan I jest ok. Zmotywowalo mnie to do wyprasowania koszul i szlafroczka do szpitala. Musze kupić torbe i trochę sobie naszykować, tak w razie czego.

Izunia, ja nie zamawiałam, ale wiem, że jak dostajesz maila z potwierdzeniem złożenia zamówienia to tam jeszcze jest jakiś link, którym powinnaś potwierdzić, że składasz to zamówienie.

Ja zamawialam w gemini i wszystko jak najbardziej ok .

Malutka na alliexpres moja koleżanka zamawia tylko tyle że czeka po miesiąc na paczkę ;)

Czy któraś z Was zamawiała podkłady na łóżko? Ja chcę zakupić i od połowy kwietnia kłaść na łóżko, żeby nie pobrudzić, ale nie za bardzo wiem jakie kupić.
Wiem, że Ania zamawiała na gemini, ale ich już nie ma :(

reklama
Mój też rozrysowany :) ale wejdzie w życie pod koniec maja (w nowym mieszkaniu) Ale zamówiłam właśnie zasłony i plakaty na ścianę :) w ikei jeszcze musze ranki dokupić .
Teraz szukam dekoracji.
Dziewczyny znacie jakieś fajne strony z dekoracjami drewnianymi ? Typu jakieś gwiazdki koniki bujne itp

Plakaty mam upatrzone, jednak muszę najpierw powstawiać mebelki do pokoiku :D bo jeszcze nie wiem jak w rzeczywistości będzie wyglądało ustawienie wszystkich mebli. :) i wtedy będzie aranżacja ścian. Na razie zaczęłam przygotowywać organizery do szuflad które kiedyś Malutka pokazała :) wątpię by długo wytrzymały no ale na sam początek i dla własnej satysfakcji będą :D

Szkoda, że u nas nie ma pirmark'u tam mają ładne dekoracje, napisy love, home i inne i takie piękne drewniane serduszka :) wykupiłabym wszystkie :D

A ja zamówiłam rożek w końcu. O, taki:
- jaaaaaaki uroczy! :)

Do góry