reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Ubranka wyprane. Wszystkie poza otulaczkiemi i śpiwokami.Przeprasuję na początku kwietnia i to byłoby na tyle:cool2: wszystkie 56-62 (i kilka 68) mieszą się w jednej szufladzie!
Szuflada z preferencją na dziewczynkę, tak na razie i na prenatalnych i na usg wychodziło. W poniedziałek może sobie potwierdzę, choć do porodu żyjemy z ryzykiem :evil:koloru.
Teraz piorę i suszę pieluchy, a na końcu pójdzie pościel i kocyki.
Na marginesie - polecam pojemniki do szuflad z możliwością segregacji by Ikea.
Bosie, nie myślałam, że jeszcze mnie to w życiu spotka! Te małe ciuszki są rozczulające!:biggrin2:
szuflada.jpg

Załączniki

• szuflada.jpg
    szuflada.jpg
    153,7 KB · Wyświetleń: 314
reklama
Maui jakie ładne pastelowe kolorki :) ja mam chyba na razie z połowę mniej ciuszków co najlepsze kupiłam 2 grubsze pajace bo sobie ubzduralam że to na spacerki :D

Maui, widzę, że poszłyśmy tym samym tropem. U mnie ubranek będzie tyle co na jedną szufladę i też rozmiar 56 i 62. Też chcę zakupić takie organizery, ale jeszcze nie mamy mebli do pokoju dziecięcego. Czekam też na łóżeczko, które idzie i idzie i dojść nie może. Chyba jeszcze nie zostało nadane...:no:

Co do niani z ac to podejrzewam, że na warsztatach był inny sponsor ;). Ogólnie warsztaty bardzo na tak, bezpieczeństwo malucha w aucie i co robić w nagłych przypadkach. Nie przekonały mnie tylko krótkie programy sponsorów. Wiadomo, ze bez tego nie byłoby darmowych warsztatów.

Dziewczyny jakby któraś jeszcze szukała rozpinanej koszuli to dzisiaj jest fajna promocja w tym sklepie z ciuszków dla dzieci też można coś wybrać :)
Link do: Koszule nocne - bielizna damska - sklep odzieżowy txm24.pl
Ja mogę się wypowiedzieć na temat tych granatowych jedna w paski, druga w kropki są faktycznie bawełniane bo widziałam w sklepie i kupiłam tylko inny wzór bo na tej stronie jest ich mniej niż w sklepie :)

Bardzo fajne organizery w Pepco mieli też. Ja mam część z Ikei a część właśnie z Pepco. Ale nie miałam jeszcze czasu tego poukładać :(

reklama
Maui - piękny efekt :D też mam tą koszulkę z tym kociakiem :) urocze ubranka! :]

Pokój mojej królewny na razie jest rozrysowany na kartkach, czekamy na koniec remontu liczę że do 13marca będzie pokoik zrobiony i pojedziemy po mebelki, żebym mogła zacząć szaleństwo :D

Organizery z ikei będę też mieć, sprawdzają się przy rzeczach moich więc czemu dla małej miałoby ich zabraknąć :)

Do góry