reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Ubranka wyprane. Wszystkie poza otulaczkiemi i śpiwokami.Przeprasuję na początku kwietnia i to byłoby na tyle:cool2: wszystkie 56-62 (i kilka 68) mieszą się w jednej szufladzie!
Szuflada z preferencją na dziewczynkę, tak na razie i na prenatalnych i na usg wychodziło. W poniedziałek może sobie potwierdzę, choć do porodu żyjemy z ryzykiem :evil:koloru.
Teraz piorę i suszę pieluchy, a na końcu pójdzie pościel i kocyki.
Na marginesie - polecam pojemniki do szuflad z możliwością segregacji by Ikea.
Bosie, nie myślałam, że jeszcze mnie to w życiu spotka! Te małe ciuszki są rozczulające!:biggrin2:
szuflada.jpg

Załączniki

• szuflada.jpg
    szuflada.jpg
    153,7 KB · Wyświetleń: 312
reklama
Maui jakie ładne pastelowe kolorki :) ja mam chyba na razie z połowę mniej ciuszków co najlepsze kupiłam 2 grubsze pajace bo sobie ubzduralam że to na spacerki :D

Maui, widzę, że poszłyśmy tym samym tropem. U mnie ubranek będzie tyle co na jedną szufladę i też rozmiar 56 i 62. Też chcę zakupić takie organizery, ale jeszcze nie mamy mebli do pokoju dziecięcego. Czekam też na łóżeczko, które idzie i idzie i dojść nie może. Chyba jeszcze nie zostało nadane...:no:

Co do niani z ac to podejrzewam, że na warsztatach był inny sponsor ;). Ogólnie warsztaty bardzo na tak, bezpieczeństwo malucha w aucie i co robić w nagłych przypadkach. Nie przekonały mnie tylko krótkie programy sponsorów. Wiadomo, ze bez tego nie byłoby darmowych warsztatów.

Dziewczyny jakby któraś jeszcze szukała rozpinanej koszuli to dzisiaj jest fajna promocja w tym sklepie z ciuszków dla dzieci też można coś wybrać :)
Link do: Koszule nocne - bielizna damska - sklep odzieżowy txm24.pl
Ja mogę się wypowiedzieć na temat tych granatowych jedna w paski, druga w kropki są faktycznie bawełniane bo widziałam w sklepie i kupiłam tylko inny wzór bo na tej stronie jest ich mniej niż w sklepie :)

Bardzo fajne organizery w Pepco mieli też. Ja mam część z Ikei a część właśnie z Pepco. Ale nie miałam jeszcze czasu tego poukładać :(

reklama
Maui - piękny efekt :D też mam tą koszulkę z tym kociakiem :) urocze ubranka! :]

Pokój mojej królewny na razie jest rozrysowany na kartkach, czekamy na koniec remontu liczę że do 13marca będzie pokoik zrobiony i pojedziemy po mebelki, żebym mogła zacząć szaleństwo :D

Organizery z ikei będę też mieć, sprawdzają się przy rzeczach moich więc czemu dla małej miałoby ich zabraknąć :)

Do góry