reklama
Wioleta93
Fanka BB :)
Zobaczę po usg w przyszłym tygodniu ile mała waży, ostatnio lekarz mówił że raczej będzie drobniutka ale zobaczymy jak teraz wyjdzie.
Wioleta moja też miała być drobniutka
Lekarz nie przewidział Wielkanocy i 3kg krówek ciast, ciasteczek, deserów
Stawiał na 2800 a było 3600
Ewa ma rację -co firma to inna wielkość choć rozmiar ten sam.
Kiedy ja rodziłam 56 były najmniejsze -reszta to dla wcześniaków była. Teraz już wszędzie są od 44 w sklepach
Lekarz nie przewidział Wielkanocy i 3kg krówek ciast, ciasteczek, deserów
Stawiał na 2800 a było 3600
Ewa ma rację -co firma to inna wielkość choć rozmiar ten sam.
Kiedy ja rodziłam 56 były najmniejsze -reszta to dla wcześniaków była. Teraz już wszędzie są od 44 w sklepach
sylwiaal
Ja mam parę 50 tak to 56 i 62 ale to po parę sztuk.
Powiedzcie mi dziewczyny które chodzą do gin na nfz - jak często lekarz robi wam usg?
Ostatnio pytałam swojej kiedy możemy podejrzeć małą, zobaczyć jak się ma itd to mi powiedziała, że nie ma takiej potrzeby :/ trochę mnie to zdenerwowało, bo jedyne co się dowiaduje odnośnie małej to na badaniach prenatalnych a kolejne dopiero będzie gdzieś w połowie marca..
Powiedzcie mi dziewczyny które chodzą do gin na nfz - jak często lekarz robi wam usg?
Ostatnio pytałam swojej kiedy możemy podejrzeć małą, zobaczyć jak się ma itd to mi powiedziała, że nie ma takiej potrzeby :/ trochę mnie to zdenerwowało, bo jedyne co się dowiaduje odnośnie małej to na badaniach prenatalnych a kolejne dopiero będzie gdzieś w połowie marca..
Malutka466
Ja miałam co wizytę od początku ciąży, raz mi nie robiła, bo było blisko badań prenatalnych. Dzisiaj miałam wizytę i też mi nie robiła, ale chciała, ale również nie miało to sensu, bo tydzień temu na przyjęciu do szpitala mi robili usg. Następną wizytę mam 7 marca i wtedy na pewno mi zrobi.Ja mam parę 50 tak to 56 i 62 ale to po parę sztuk.
Sylwiaal mi robiła do tej pory 3 a teraz dostałam skierowanie na 4 ale ja na usg chodzę do szpitala bo chyba w gabinecie jest nie używane, jeszcze jedno miałam też w szpitalu jak leżałam z podejrzeniem cukrzycy
Pochwalę sie takie cudo minky uszyla malutkiej teściowa
Załączniki
reklama
Śliczny kocykSylwiaal mi robiła do tej pory 3 a teraz dostałam skierowanie na 4 ale ja na usg chodzę do szpitala bo chyba w gabinecie jest nie używane, jeszcze jedno miałam też w szpitalu jak leżałam z podejrzeniem cukrzycy
Podziel się: