Boże ja dzis odświeżyłam dopiero swoją listę... A wy już układacie[emoji23] przed nami dopiero zakupy... Dzis uświadomiłam mojemu A, że zostało 80 dni do godziny W. Ale sie zdziwił i od przyszłego tygodnia zaczynamy wydawanie odłożonych pieniędzy[emoji23] pozniej wniesienie mebli, pranie, prasowanie i moge rodzic
reklama
U
użytkownik 160
Gość
Masz bardzo fajny okres w życiu- Nowe DZIECKO, NOWE MIESZKANIE! Super!!!!!!!!! Ciesz się i urządzaj ile tylko możesz- sama przyjemność!Ja na razie u mamy układam i jak kolwiek sobie szykuje bo i tak się będę wyprowadzać w sierpniu zapewne do innego mieszkania. I powiem Wam ,ze tylko o tamtym mieszkaniu juz myślę i wystroju
Nom fajny fajny , jak będzie podpisana umowa To będę myśleć co i jak juz na poważnie i tak wszystko przez neta oglądam bo w dalszym ciągu duzo leżę i nigdzie nie chodzę prócz spacerów i do mamy .Masz bardzo fajny okres w życiu- Nowe DZIECKO, NOWE MIESZKANIE! Super!!!!!!!!! Ciesz się i urządzaj ile tylko możesz- sama przyjemność!
Trochę mnie ponislo przy drugim juz pewnie tak nie będę szaleć pierwsze wyczekiwanewow Ewa ile ubranek! pięknie to wygląda
- a mi wmawiają że już mam dużo, hehe a nawet połowy tego co Ty masz ja nie posiadam
Basia - ja czekałam 5dni na ubranka c&a ale miałam dostawę do domu.
Jeszcze 68 i 74 mam trochę
Wioleta93
Fanka BB :)
Tak patrzę że ja chyba nie mam w ogóle ubranek na roz.50 :-/ większość mam na 62, kilka 56... Chyba jednak znowu czekają mnie małe zakupy
reklama
Podziel się: