reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Ja parę kupiłam , moja.siostra zakładała 50 i 54 na początku a małe miały 55 cm i były luźne, ale to też zależy od firmy . Dziś się dowiem ile mój Oskaro ważyc:)

Wioleta moja też miała być drobniutka:laugh2:
Lekarz nie przewidział Wielkanocy i 3kg krówek :sorry: ciast, ciasteczek, deserów:-D
Stawiał na 2800 a było 3600

Ewa ma rację -co firma to inna wielkość choć rozmiar ten sam.

Kiedy ja rodziłam 56 były najmniejsze -reszta to dla wcześniaków była. Teraz już wszędzie są od 44 w sklepach

Ja mam parę 50 tak to 56 i 62 ale to po parę sztuk.

Powiedzcie mi dziewczyny które chodzą do gin na nfz - jak często lekarz robi wam usg?
Ostatnio pytałam swojej kiedy możemy podejrzeć małą, zobaczyć jak się ma itd to mi powiedziała, że nie ma takiej potrzeby :/ trochę mnie to zdenerwowało, bo jedyne co się dowiaduje odnośnie małej to na badaniach prenatalnych a kolejne dopiero będzie gdzieś w połowie marca.. :(

Ja mam parę 50 tak to 56 i 62 ale to po parę sztuk.

Powiedzcie mi dziewczyny które chodzą do gin na nfz - jak często lekarz robi wam usg?
Ostatnio pytałam swojej kiedy możemy podejrzeć małą, zobaczyć jak się ma itd to mi powiedziała, że nie ma takiej potrzeby :/ trochę mnie to zdenerwowało, bo jedyne co się dowiaduje odnośnie małej to na badaniach prenatalnych a kolejne dopiero będzie gdzieś w połowie marca.. :(
Ja miałam co wizytę od początku ciąży, raz mi nie robiła, bo było blisko badań prenatalnych. Dzisiaj miałam wizytę i też mi nie robiła, ale chciała, ale również nie miało to sensu, bo tydzień temu na przyjęciu do szpitala mi robili usg. Następną wizytę mam 7 marca i wtedy na pewno mi zrobi.

Czyli moja lekarka jest do bani :/ usg ostatnio mi zrobiła z łaską jak jej powiedziałam, że wymiotowałam przez weekend. A teraz to raczej już bez sensu zmieniać lekarza. Zobaczymy następna wizyta 1marca, może wtedy zrobi.

Sylwiaal mi robiła do tej pory 3 a teraz dostałam skierowanie na 4 ale ja na usg chodzę do szpitala bo chyba w gabinecie jest nie używane, jeszcze jedno miałam też w szpitalu jak leżałam z podejrzeniem cukrzycy :)

Pochwalę sie takie cudo minky uszyla malutkiej teściowa :)

Załączniki

• 20160222_133545.jpg
    20160222_133545.jpg
    519,6 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Sylwiaal mi robiła do tej pory 3 a teraz dostałam skierowanie na 4 ale ja na usg chodzę do szpitala bo chyba w gabinecie jest nie używane, jeszcze jedno miałam też w szpitalu jak leżałam z podejrzeniem cukrzycy :)

Pochwalę sie takie cudo minky uszyla malutkiej teściowa :)
Śliczny kocyk :)

Do góry