reklama
Wioleta93
Fanka BB :)
W sumie racja, pocieszyłaś mnieWioleta lepiej niebieski dla dziewczyny niż różowy dla chłopca hehe
U
użytkownik 160
Gość
Wioletta, jak Ci się nie komponuje to odeślij, albo niech Ci dosyłają za granicę. Napisz do nich- ciekawe co zrobią.
Wioleta93
Już nie chce mi się bawić w wymianę, za dużo czasu by to zajęło. Więc albo go komuś oddam albo będzie miała niebieski kocyk, ja też chodzę w niebieskich sukienkach i nic mi nie jest najwyżej kupię jeszcze drugi tylko u mnie te Minky są bardzo drogie :-/
Wioleta93
No mój kocyk miał być właśnie miętowy a przysłali taki habrowo niebieski. Ale na szczęście wszystko do wystroju pokoju jest w dobrych kolorach więc nie ma tragedii.
Fajnie Ewa, że twój M. też ma swoje życzenia, mój tylko wywraca oczami i mówi że jemu obojętne. No ale w sumie to facet... Może lepiej że mi się nie wtrąca
Fajnie Ewa, że twój M. też ma swoje życzenia, mój tylko wywraca oczami i mówi że jemu obojętne. No ale w sumie to facet... Może lepiej że mi się nie wtrąca
Ubranka poskladane - 50 , 56 , 62 później podrukuje kartki dla męża żeby wiedział co z czym jest posetowane
Czeka moja mamuśke kolejne pranie i prasowanie na 68 i 74 i to będzie wszystko
Czeka moja mamuśke kolejne pranie i prasowanie na 68 i 74 i to będzie wszystko
Załączniki
reklama
Malutka466
Super to wygląda. Ja w tygodniu poprasuje. Jeszcze muszę od mamy dostać, to co ona kupiła.
Podziel się: