reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Otóż to. Wiadomo, że niektóre rzeczy to tylko bajer, marketing i wyłudzanie kasy. Ale niektóre są takie, że bez nich się nie obejdzie. :)

reklama
Olenka_s a spacerówka jak? Oglądałam carere, gondola fajna, ale spacerówka słabo wypada.

W spacerowe są kiepskie pasy ale ja je wymieniłem. Używałam jej głównie zimą razem ze spiworkiem z sanek. Buda jest duża i wygodna. System rozkładania siedziska na płasko jest średnio wygodny ale to kwestia przyzwyczajenia. Podsumowując ma wady i zalety ale ja go lubię.

A dodam jeszcze że kilka moich koleżanek ma ten wózek i mają takie same opinie. Jednej coś działo się z kółkamioddała do reklamacji i dostała Nowy stelaż. Wybór wózka to strasznie trudna decyzja. Idealny nie istnieje

Ja też będę kładła - mam zamiar w ogóle podłożyć taką matę nie przemakalną, którą kupiłam do łóżeczka :)
Sporo zainwestowaliśmy w materac i słabo byłoby go zalać :)

Ostatecznie zamówiłam ten klin, dużo nie kosztuje a może naprawde się przydać ( chociażby ułatwić oddychanie przy np. zatkanym nosku ).
Mauri odnośnie łóżeczka, oczywiście jestem o krok od zamówienia, ale jeszcze się waham między Twoją Miszą, a Zuzą, która równie pięknie się prezentuje :sorry: Te dylematy..! Od kogo zamawiałaś? Na jaki materac się zdecydowałaś??

Zamierzam wybrać PGK, ale od kogo, bo ceny też różne :baffled: a nie chce płacić za firme tylko za jakość ;]

reklama
Ja też będę kładła - mam zamiar w ogóle podłożyć taką matę nie przemakalną, którą kupiłam do łóżeczka :)
Sporo zainwestowaliśmy w materac i słabo byłoby go zalać :)

Zamawialas moze przez neta? A podeslalabys link? Bo rozgladalam sie za tym i nie wiem wlasnie jaka tą mate wybrac :-)

Do góry