reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Gosia mi się na żywo bardzo spodobała camarelo carera ale ma bardzo złe opinie na necie :/ że materiał się supli, zła spacerówka i że jeszcze coś poważnego zaraz się psuje chyba stelaż

reklama
Wizualnie mi się najbardziej podoba silvia i chyba technicznien jest tez spoko i lekka a później bbd i blc :) w Tm Camarello mi się osobiście nie podoba to ze te felgi są pod kolor stelarza . No ciekawe co wybierzesz :) to w sumie strasznie trudny wybór z którym ja się bujalam z 3 msc jak nie.lepiej :)

Ala też to czytałam, carera ma najgorszą spacerówkę. Ale też słyszałam i pozytywne opinie.

Ewa90 wizualnie baby design na żywo są dużo fajniejsze. Bebetto też dobrze wypada. i osobiście mi najbardziej podobają się baby design mimo mniejszej gondoli i tego ze są troszkę cięższe. Ciągle nie widziałam tego twojego wózka na żywo i boję się że jak znajdę coś nowego to w ogóle nie będę mogła się zdecydować ;)

Gosia a wykluczylas juz deltim amelis pro bo wcześniej czytałam, że też go brałas pod uwagę jeśli już go nie chcesz to dlaczego? :)
Bebetto silvia też mi się podobał w realu na pozostałe nie zwróciłam uwagi, może widziałam ale widocznie jakoś w oczy mi się nie rzuciły

Dzisiaj zamówiłam cały wystrój pokoju małej, miałam wszystko szyć ale okazało się, że do połowy marca będę pracować a później już pewnie nie będzie mi się chciało siedzieć z brzucholem przy maszynie. Więc wszystko zamówiłam na allegro. Kupiłam też whisbeara i nowe woombie. Nawet nie wiedziałam, że pracują nad polską wersją otulacza i całe szczęście, że nie kupiłam woombie wcześniej bo teraz Tulik kosztuje 99zł :D

Deltim amelis nie odrzuciłam go do końca, ale najmniej mi pasuje. Aczkolwiek na pewno lepiej niż pajero. Za duży wybór mieć to też źle. Na początku w ogóle nie brałam prawie pod uwagę baby design dopóki nie przetestowałam go w sklepie. W deltim dobrze wpina się i wypina, gondolę, jest lekki, ale chyba jak się przejechałam kawałek to lepiej było z tymi typami moimi pozostałymi.

Nie pamiętam kto ma już kupiony na forum baby design lupo comfort.

Gosia dzisiaj jak byłam na spacerku to same bebetto widziałam:-) :)
Ja już też czuje coraz większą presję na wybór wózka..
czas ucieka nieubłaganie...

Cholerka zagalapowałam się z dodawaniem do koszyka na allegro:baffled: zapomniałam, że tam max 20 artykułów:baffled:

A i dzisiaj odwiedziłam c&a i upolowałam takie o to cuda. Komplet spodnie i bluza z 69 na 19, sweterek też o 19 z 59.

Załączniki

• 1454878257114.jpg
    1454878257114.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 75
  • 1454878269567.jpg
    1454878269567.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry