reklama
Wizualnie mi się najbardziej podoba silvia i chyba technicznien jest tez spoko i lekka a później bbd i blc w Tm Camarello mi się osobiście nie podoba to ze te felgi są pod kolor stelarza . No ciekawe co wybierzesz to w sumie strasznie trudny wybór z którym ja się bujalam z 3 msc jak nie.lepiej
GosiaLew
Fanka BB :)
Ala też to czytałam, carera ma najgorszą spacerówkę. Ale też słyszałam i pozytywne opinie.
Ewa90 wizualnie baby design na żywo są dużo fajniejsze. Bebetto też dobrze wypada. i osobiście mi najbardziej podobają się baby design mimo mniejszej gondoli i tego ze są troszkę cięższe. Ciągle nie widziałam tego twojego wózka na żywo i boję się że jak znajdę coś nowego to w ogóle nie będę mogła się zdecydować
Ewa90 wizualnie baby design na żywo są dużo fajniejsze. Bebetto też dobrze wypada. i osobiście mi najbardziej podobają się baby design mimo mniejszej gondoli i tego ze są troszkę cięższe. Ciągle nie widziałam tego twojego wózka na żywo i boję się że jak znajdę coś nowego to w ogóle nie będę mogła się zdecydować
Gosia a wykluczylas juz deltim amelis pro bo wcześniej czytałam, że też go brałas pod uwagę jeśli już go nie chcesz to dlaczego?
Bebetto silvia też mi się podobał w realu na pozostałe nie zwróciłam uwagi, może widziałam ale widocznie jakoś w oczy mi się nie rzuciły
Bebetto silvia też mi się podobał w realu na pozostałe nie zwróciłam uwagi, może widziałam ale widocznie jakoś w oczy mi się nie rzuciły
Wioleta93
Dzisiaj zamówiłam cały wystrój pokoju małej, miałam wszystko szyć ale okazało się, że do połowy marca będę pracować a później już pewnie nie będzie mi się chciało siedzieć z brzucholem przy maszynie. Więc wszystko zamówiłam na allegro. Kupiłam też whisbeara i nowe woombie. Nawet nie wiedziałam, że pracują nad polską wersją otulacza i całe szczęście, że nie kupiłam woombie wcześniej bo teraz Tulik kosztuje 99zł
GosiaLew
Deltim amelis nie odrzuciłam go do końca, ale najmniej mi pasuje. Aczkolwiek na pewno lepiej niż pajero. Za duży wybór mieć to też źle. Na początku w ogóle nie brałam prawie pod uwagę baby design dopóki nie przetestowałam go w sklepie. W deltim dobrze wpina się i wypina, gondolę, jest lekki, ale chyba jak się przejechałam kawałek to lepiej było z tymi typami moimi pozostałymi.
Nie pamiętam kto ma już kupiony na forum baby design lupo comfort.
Nie pamiętam kto ma już kupiony na forum baby design lupo comfort.
Evelina89
Gosia dzisiaj jak byłam na spacerku to same bebetto widziałam
Ja już też czuje coraz większą presję na wybór wózka..
czas ucieka nieubłaganie...
Cholerka zagalapowałam się z dodawaniem do koszyka na allegro zapomniałam, że tam max 20 artykułów
Ja już też czuje coraz większą presję na wybór wózka..
czas ucieka nieubłaganie...
Cholerka zagalapowałam się z dodawaniem do koszyka na allegro zapomniałam, że tam max 20 artykułów
reklama
Wioleta93
Podziel się: