reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Otóż to. Wiadomo, że niektóre rzeczy to tylko bajer, marketing i wyłudzanie kasy. Ale niektóre są takie, że bez nich się nie obejdzie. :)

reklama
Olenka_s a spacerówka jak? Oglądałam carere, gondola fajna, ale spacerówka słabo wypada.

W spacerowe są kiepskie pasy ale ja je wymieniłem. Używałam jej głównie zimą razem ze spiworkiem z sanek. Buda jest duża i wygodna. System rozkładania siedziska na płasko jest średnio wygodny ale to kwestia przyzwyczajenia. Podsumowując ma wady i zalety ale ja go lubię.

A dodam jeszcze że kilka moich koleżanek ma ten wózek i mają takie same opinie. Jednej coś działo się z kółkamioddała do reklamacji i dostała Nowy stelaż. Wybór wózka to strasznie trudna decyzja. Idealny nie istnieje

Ja też będę kładła - mam zamiar w ogóle podłożyć taką matę nie przemakalną, którą kupiłam do łóżeczka :)
Sporo zainwestowaliśmy w materac i słabo byłoby go zalać :)

Ostatecznie zamówiłam ten klin, dużo nie kosztuje a może naprawde się przydać ( chociażby ułatwić oddychanie przy np. zatkanym nosku ).
Mauri odnośnie łóżeczka, oczywiście jestem o krok od zamówienia, ale jeszcze się waham między Twoją Miszą, a Zuzą, która równie pięknie się prezentuje :sorry: Te dylematy..! Od kogo zamawiałaś? Na jaki materac się zdecydowałaś??

Zamierzam wybrać PGK, ale od kogo, bo ceny też różne :baffled: a nie chce płacić za firme tylko za jakość ;]

reklama
Ja też będę kładła - mam zamiar w ogóle podłożyć taką matę nie przemakalną, którą kupiłam do łóżeczka :)
Sporo zainwestowaliśmy w materac i słabo byłoby go zalać :)

Zamawialas moze przez neta? A podeslalabys link? Bo rozgladalam sie za tym i nie wiem wlasnie jaka tą mate wybrac :-)

Do góry