reklama
Malutka466
Fanka BB :)
Właśnie chciałam pisać, że czasu mamy mnóstwo jeszcze. Jak ktoś czegoś nie ma, albo nie ma wcale to nie ma spiny przecież. Ja wpadłam w szał dlatego, że to moje pierwsze dziecko i staram się rozkładać koszty co miesiąc, żeby się nagle w kwietniu czy maju nie zdziwić ile muszę wydać na raz. Poza tym byłam przekonana, że nie mam od kogo co dostać, a okazało się inaczej
sylwiaal
Kasik - piękne śpiochy
Ojj dziewczyny ja dalej jestem w planowaniach o dziwo jakoś na spokojnie do tego wszystkiego podchodzę
gdzie tam maj jeszcze 4msc czasu a czasu a też to moje pierwsze dziecko jest.
Dziś ponownie oglądałam wózek i fotelik który jest w jego zestawie i jestem mile zaskoczona, wykonanie niczego sobie i nie różni się zbytnio od pozostałych fotelików które są w przedziale do 10kg. Także decyzja podjęta, pod koniec lutego, na początku marca jedziemy zamówić liczę, że do tego czasu już w pokoiku królewny będą jakieś istotne zmiany Po niedzieli będę zamawiać komplet minky
Ojj dziewczyny ja dalej jestem w planowaniach o dziwo jakoś na spokojnie do tego wszystkiego podchodzę
gdzie tam maj jeszcze 4msc czasu a czasu a też to moje pierwsze dziecko jest.
Dziś ponownie oglądałam wózek i fotelik który jest w jego zestawie i jestem mile zaskoczona, wykonanie niczego sobie i nie różni się zbytnio od pozostałych fotelików które są w przedziale do 10kg. Także decyzja podjęta, pod koniec lutego, na początku marca jedziemy zamówić liczę, że do tego czasu już w pokoiku królewny będą jakieś istotne zmiany Po niedzieli będę zamawiać komplet minky
Ania_Beata
Ja też jeszcze prawie nic nie mam. Kilka ubranek, które tu wrzucałam w rozmiarze 56 i 62, ale dosłownie po 2-3 sztuki na rodzaj, tak więc zakupy przede mną.
Wioleta93
Dziewczyny a co wy na to żeby założyć oddzielny wątek z listami wyprawkowymi? Niech każda z nas napisze swoją i można będzie je porównać, zorientować się o czym zapomniałyśmy i co jeszcze dopisać. Tutaj dalej opisujmy nasze poszukiwania i wrażenia a tam listy. Zauważyłam że na wielu innych grupach są takie wątki
Evelina89
Ania a cóż to za model łóżeczka?
Kasik gdzie zakupiłaś taki fajny zestawik?
Sylwia byłam dziś w BoboWózki w Poznaniu i niestety nie mieli Adamex Barletta na sklepie Zapytałam panią i poinformowała mnie, że właśnie czekają na niego i że ta firma ma bardzo długi czas oczekiwania, bo do 8 tygodni
Znowu dostałam kosza i wózka na żywo nie zobaczyłam, a Ty jeśli tego nie zrobiłaś, a jesteś już zdecydowana to lepiej dowiedz się jak u Ciebie ta kwestia wygląda.
Fajnie jeszcze prezentuje się Anex Swiss Sport - przede wszystkim jest lekki, zwinny i ładny
Kasik gdzie zakupiłaś taki fajny zestawik?
Sylwia byłam dziś w BoboWózki w Poznaniu i niestety nie mieli Adamex Barletta na sklepie Zapytałam panią i poinformowała mnie, że właśnie czekają na niego i że ta firma ma bardzo długi czas oczekiwania, bo do 8 tygodni
Znowu dostałam kosza i wózka na żywo nie zobaczyłam, a Ty jeśli tego nie zrobiłaś, a jesteś już zdecydowana to lepiej dowiedz się jak u Ciebie ta kwestia wygląda.
Fajnie jeszcze prezentuje się Anex Swiss Sport - przede wszystkim jest lekki, zwinny i ładny
sylwiaal
Evelina - tak wiem, że mają długi czas oczekiwania, bo wózki dobrze się sprzedają, nas poinformowali że do 8tyg ale że często się im zdarza, że dostają wózek wcześniej ale wolą powiedzieć że to 8tyg jest żeby nie było problemów.
A nie ma u Ciebie Smyk'a megastore ? u nas w nim chyba z 5/6 barlett było wystawionych, ja miałam zamawiać go przez bobowózki ale kawałek drogi ode mnie znalazłam go w sklepie, gdzie będę mieć lepiej z odbiorem bo sama to zrobie i z ewentualnym zwrotem/reklamacją gdyby była taka potrzeba.
Anex Swiss Sport - też się bardzo fajnie prezentuje niestety nie widziałam takiego nigdzie.
A nie ma u Ciebie Smyk'a megastore ? u nas w nim chyba z 5/6 barlett było wystawionych, ja miałam zamawiać go przez bobowózki ale kawałek drogi ode mnie znalazłam go w sklepie, gdzie będę mieć lepiej z odbiorem bo sama to zrobie i z ewentualnym zwrotem/reklamacją gdyby była taka potrzeba.
Anex Swiss Sport - też się bardzo fajnie prezentuje niestety nie widziałam takiego nigdzie.
Ania_Beata
Ewelina, taki model łóżeczka to jest: http://www.darland.pl/lozeczko-tapczanik-z-szuflada-biale-darland.html
Odrwdzam Ci zamawiac ten model łóżeczka z ta forma tapczaniku rozmawiałam z aarusiem na ten temat i ten próg dziecko dosłownie musi przekroczyć i może zachaczyc ja zamówiłam od nich łóżeczko Sara białe tez w formie tapczanika ale.montowane są tylko kątowe elementy. JESZCZE tez zależy od tego jaki wybierzesZ materac bo mają różne wysokości najlepiej pytać jaka wysokość jakiego materaca i czy wtedy belka wyrówna się z materacemGosiu oczywiście, że można
Ten pierwszy model można jeszcze tak przerobić:Zobacz załącznik 744688
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: