reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

DZiewczyny, a tak odbiegając od tamatu wózków, moze znacie sklepy z ubrankami (pajace, body, koszulki rozpinane po całości) w kolorach, czarny, grafit, szary, bez żadnych dziecinnych nadruków? Szukam, szukam i brak. Same pastele, a będzie chłopak ;)

reklama
Ale na tych zdjęciach pokazane są różne modele łóżeczek. Mnie nie podobają się łóżeczka z nadrukiem misia czy żyrafy albo wyrzeźbienia. To białe bez dodatków jest śliczne. I pościel szara to też mój typ. :tak:

Ale na tych zdjęciach pokazane są różne modele łóżeczek. Mnie nie podobają się łóżeczka z nadrukiem misia czy żyrafy albo wyrzeźbienia. To białe bez dodatków jest śliczne. I pościel szara to też mój typ. :tak:
Ja zwykle białe szczebelkowe bez żadnych misi etc . Mi też się nie podobają tym bardziej pościele z misiami.

Zmotywowałyście mnie dziewczyny też dzisiaj zamówiłam łóżeczko :) Wybrałam ten zestaw, bo akurat było wszystko czego mi potrzeba bez zbędnych falban i baldachimu:
http://allegro.pl/zestwaw-11-el-klups-radek-ii-danpol-cotollare-i5910381075.html
Nie mogłam się zdecydować na kolor pościeli i wzór ale po głębszym zastanowieniu wybrałam dwa misie popiel i tak na pewno jeszcze jakąś dokupię bo wcześniej podobały mi się miętowe sowy ale nie było takiej przy tej aukcji zresztą przy dziecku trzeba mieć więcej na zmianę

Za tydzień w poniedziałek: http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=979

EDYCJA: http://gazetka.lidl.pl/711866b0-c7d6-4929-a864-06cbf3cc3749/#/10 będą pieluszki. Czy któraś z mam ma doświadczenie z lidlowymi pieluchami?
Właśnie też widziałam.ofertę Lidla i będę szla po body w żółte słoniki i do tego spodnie :) o ile mi się uda w ogóle mieć je w posiadaniu swych rąk , u nas zawsze taki wyścig szczurów ... no a teraz to ja biec nie będę , kiedyś jak się coś chciało to się biegło :D

reklama
Dziewczyny, a powiedzcie mi, kupujecie na długi rękaw ciuszki dla dzieci? Bo ja mam termin na koniec maja (23.05). Może i przeciągnąć się do czerwca. Zastanawiam się, czy nie będzie dziecku za gorąco. Ja pierworódka, więc nie wiem. :D

Do góry