reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Ja z mężem bylam w hurtowni i sprzedawca bardzo zachwalał adamex barletta. Nam sie spodobał i raczej już zostaniemy przy tym wyborze. Polski producent, porządny stelaż z podwójna amortyzacja, dobre jakościowo materiały, głęboka i wysoka (nasze plecy!) gondola, duża torba do zestawu. Wszystko sie wydaje porządne. Ale nie znam nikogo, kto by używał tego wózka.

Gosia a zdecydowałaś się już na któryś wózek ?

Z tych popularniajszych:
* http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-adamex-barletta-3w1-mega-zestaw-i5916129517.html
* http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-adamex-pajero-alu-3w1-dystrybutor-i5916975969.html
* http://allegro.pl/show_item.php?item=5240599876
myśli może któraś z Was o zakupie?

Malutka ale Ci się trafiła okazja - brałabym go bez zastanowienia chyba he he fajnie się prezentuje :wink:

Mi z tych najbardziej do gustu Riko przypadł. Ale ostatnio jak w Smyku bylam to Adamex byl w promocji, tylko nie pamiętam jaki model dokładnie. W każdym bądź razie ja jeszcze nie wiem jaki chce wozek. Na razie sie rozglądam i patrzę na Wasze propozycje, a nóż cos gdzieś :p w marcu jak na zwolnienie pójdę to sie przyloze do tego tematu.

Sjokolade mi się jeszcze Pajero podoba i jak oglądałam w sklepie to fajnie je się prowadziło, były lekkie i zwrotne. Ciekawe jak w nich spacerówki. Bo gondole to wszędzie raczej są ok.

Kasik90 ja do marca to chce wybrać :)

Tak wczoraj przegładałam wózki używane na allegro i sporo osób sprzedaje juz po pół roku w momencie pewnie przejścia na spacerówkę.

Sjokolade mi się jeszcze Pajero podoba i jak oglądałam w sklepie to fajnie je się prowadziło, były lekkie i zwrotne. Ciekawe jak w nich spacerówki. Bo gondole to wszędzie raczej są ok.

Kasik90 ja do marca to chce wybrać :)

Tak wczoraj przegładałam wózki używane na allegro i sporo osób sprzedaje juz po pół roku w momencie pewnie przejścia na spacerówkę.
Witam :)
Dlatego chcę kupić używany wózek bo wiem, że w momencie przejścia z gondoli na spacerówke większość sprzedaje wózek a kupuje sama spacerówkę. Raz ze mniej miejsca zajmuje. Dwa, najlepiej szybko się pozbyć wózka który kosztował 1600 bo jeszcze można sprzedać go za dobre pieniądze i jest jeszcze na TOPIE :) Trzy, spacerówki w komplecie z gondola są dosyć duże te osoby które częsta podróżują autem raczej wola mniejsza i szybka do złożenia spacerowke. Wiem to z własnego doświadczenia.
Dlatego opłaca się kupić używany wózek bo on praktycznie jest nowy. W zależności od tego jak był używany, ale to widzimy od razu kupując go czy jest zadbamy czy nie.

Ale się rozpisałam :)
Życzę miłego dnia :)

GosiaLew pajero jest troche mniejszy chyba, ma rowniez inny stelaż. Jest tez lżejszy i tańszy. Ale bardzo podobny do barletty. Oglądałam oba, mężowi podoba sie bardziej barletta, jak spojrzał swoim gadżeciarskim okiem :)

Sjokolade wiem, że lżejszy i mniejszy dlatego też się nad nim zastanawiam. Ale barleta tez nie jest ciężka. Będę oglądała to będę się decydowała.

Moj syn w parasole jeździł gdzieś jak skończył rok. Miałam taką z rozkładanym oparciem i budki
Minusem były małe kółka, ale wózek wytrzymał długo, bo jeszcze gdzieś w piwnicy stoi. Jak wróciłam do pracy do wózkiem głównie jeździłam moja mama, bo się opiekowała synem. Teraz też tak pewnie będzie i jednak lepsze kółka w spacerówkę są ważne, ale też żeby się do auta zmieściła. Na szczęście teraz auto będzie większe.

reklama
Byłam dzisiaj na zakupach takich spożywczych i zaczepiłam babkę z wózkiem adamex pajero alu jak jej się sprawuje. Używa go od lipca i na początku super, ale teraz go reklamuje, bo jej się budka zacina, nie może jej do końca rozłożyć. No i rączka z eko skóry taka sobie. Wcześniej było super tylko teraz już nie jest. Jest średnio zadowolona no i spacerówka taka sobie. Jak czytam to wszędzie piszą że spacerówka taka sobie.
Mówiła ta babeczka jeszcze, że ktoś z jej rodziny ma camarelo carera i gondola jest super, spacerówka też lepsza.

I teraz mam dylemat, bo wózek, który odrzuciłam ze względu na kosz ma najwięcej pozytywnych opinii jeśli chodzi o pozostałe cechy. Wyjdzie, że w końcu kupię tem camarelo.

Do góry