reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Basia to nie wszystko...a u znajomej czekaja jeszcze torby ze skarpetkami, rajstopkami, bucikami, kurtkami. Bujak, stelaż do wanienki... Masakra. I to wszystko ciuszki po jednym dziecku!!

Załączniki

• 1452889966928.jpg
    1452889966928.jpg
    66,9 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Masę to mało powiedziane... znalazłam tam nawet spodnie na 4 letnie dziecko.
Cieszy mnie to, że teraz tylko konkrety będę kupować. A byłam przekonana, że mój Kubuś będzie miał mało ciuszków, bo nie miałam od kogo dostać, a tu jednak niespodzianka. Więc na prawdę jestem zadowolona.

Masę to mało powiedziane... znalazłam tam nawet spodnie na 4 letnie dziecko.
Cieszy mnie to, że teraz tylko konkrety będę kupować. A byłam przekonana, że mój Kubuś będzie miał mało ciuszków, bo nie miałam od kogo dostać, a tu jednak niespodzianka. Więc na prawdę jestem zadowolona.
Super :) Ja czekam.na dwa kartony i nie wiem czy brać bo sama mam masę juz tego :p

Ostatnia edycja:
Minky napewno zakupie! Narazie bez wypełnienia, bo tak już pisałyście można sobie wybrać.
Do łóżeczka i pewnie do wózka.
Kolorów i wzorów olbrzymi wybór, więc znowu jest nad czym się zastanawiać i wybierać:-) :)

Happymamusia widzę, że też nie możesz oprzeć się tym pięknym wózką Quinni:rofl:
Planujesz jego zakup? Nowy/używkę?

Basia 3.01 zamówiłam na próbe sukienkę i już ją mam! Piękna! :biggrin2::biggrin2:
Ja podałam nr mojej karty i teraz kontoluje czy nic mi tam dodatkowo nie nabijają, bo już zamówiłam kolejne rzczy:cool2:
Powiem szczerze, że troche szaleje z tymi przelawami, więc mogłam się pogłubić, ale chyba odciągneli mi dodatkowo za płatność kartą
V. SOL 421352******1154 PŁATNOŚĆ KARTĄ 6.50 PLN 1.52 EUR 1 EUR=1.0000 PLN PP*7294CODE 35314369001

Ale i tak mega okazje tam są!

Malutka widzę, że przechodisz to co ja niedawno! Ciesze się, że mam już to za sobą.
Ja to większość porobiłam paczki i powystawiałam, ale co miałam z tym roboty i straciłam na to czasu

Fajna ta torba :)
A dokupujesz ją , gdyż nie masz jej w zestwie z wózkiem czy z innego powodu??

Wybrałaś już wzory i kolory minky?
Ja do łóżeczka chyba zdecyduje się na delikatne pastelowe odcienie róż + szarość a do wózka najwyżej coś żywszego :tak:

reklama
Torbę dokupuję bo ta którą mam przy wózku jest beznadziejna, jak kawałek szmatki. Więc wolę coś porządniejszego bo to się jednak będzie długo używać.
Nad wzorami jeszcze myślę ale chyba też szarość z różem bo jest najdelikatniejsza i jakoś najbardziej moim guście. Patrzyłam też czy kupić komplet do wózka czy większy kocyk i padło na kocyk. Te komplety mają dodatkowo poduszkę której i tak przez dłuższy okres się nie używa. Chociaż może jeszcze pomyślę nad tym... :)

Do góry