reklama
Malutka466
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy będziecie korzystać z torby dodanej do wózka czy planujecie zakup jakiejś innej?
A co z pieluszkami? Tetrowe, flanelowe, muślinowe, bambusowe? Oczywiście tetrowe na 100% kupię, ale zastanawiam się nad innymi też, ale za bardzo nie wiem, nie znam jeszcze ich zastosowań...
A co z pieluszkami? Tetrowe, flanelowe, muślinowe, bambusowe? Oczywiście tetrowe na 100% kupię, ale zastanawiam się nad innymi też, ale za bardzo nie wiem, nie znam jeszcze ich zastosowań...
GosiaLew
Malutka pieluchy tetrowe i flanelowe. Nie wiem jakie są bambusowe. Tetrowe wiadomo jako "wycieraczka" flanelowe żeby położyć pod dziecko na tapczanie, szczególnie gdzieś u obcych, żeby chronić i dziecko i tapicerkę.
Torba to raczej taka co pasuje do wózka, jak będzie odpowiadała, jak nie to sobie kupię nowa, ale najpierw wózek musze mieć
Torba to raczej taka co pasuje do wózka, jak będzie odpowiadała, jak nie to sobie kupię nowa, ale najpierw wózek musze mieć
Wioleta93
Ja torbę kupię oddzielnie bo ta dodana do wózka jest okropna. Muszę jakiejś poszukać.
Evelina przesłodkie <3
Evelina przesłodkie <3
sylwiaal
Dzień doberek!
Jak minęła Wam noc? Ja o dziwo całą przespałam bez wstawania do ubikacji, dopiero mąż mnie obudził jak do pracki wychodził.
Malutka - Jak narazie przy tym upatrzonym przeze mnie wózku torba jest w porządku
Co do pieluch stawiam raczej na klasykę czyli tetrowe i flanelowe.
Ewelina - przeurocze wdzianko <3
Ja czekam na swoją przesyłkę jak dojdzie to też wrzucę zdjęcia
Jak minęła Wam noc? Ja o dziwo całą przespałam bez wstawania do ubikacji, dopiero mąż mnie obudził jak do pracki wychodził.
Malutka - Jak narazie przy tym upatrzonym przeze mnie wózku torba jest w porządku
Co do pieluch stawiam raczej na klasykę czyli tetrowe i flanelowe.
Ewelina - przeurocze wdzianko <3
Ja czekam na swoją przesyłkę jak dojdzie to też wrzucę zdjęcia
Malutka466
Ja właśnie zasiadłam do allegro w celu zakupienia pewnych rzeczy wyprawkowych. Robię sobie porównania allegro z innymi sklepami internetowymi ciekawe, jak mi wyjdzie. W przyszłym tygodniu kupię chyba łóżeczko, a do końca miesiąca komodę z IKEI, żeby mieć gdzie wszystko trzymać.
Polecacie jakieś sklepy internetowe, które mają w miarę rozsądne ceny, bo przekonałam się, że online będzie najlepiej zamawiać. W Smyku, Akpolu czy Pati i Maks (sklep w Poznaniu) jest dość drogo. Nie opłaca się za bardzo stacjonarnie kupować takich drobnych rzeczy.
Zmieniłam zdanie co do łóżeczka i jednak kupię bez szuflady, a zamiast niej dam na dół takie pojemniki z IKEI: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20222665/
Polecacie jakieś sklepy internetowe, które mają w miarę rozsądne ceny, bo przekonałam się, że online będzie najlepiej zamawiać. W Smyku, Akpolu czy Pati i Maks (sklep w Poznaniu) jest dość drogo. Nie opłaca się za bardzo stacjonarnie kupować takich drobnych rzeczy.
Zmieniłam zdanie co do łóżeczka i jednak kupię bez szuflady, a zamiast niej dam na dół takie pojemniki z IKEI: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20222665/
Te bambusowe pieluchy to chyba takie wielorazowe uzywane zamiast pampersow dla eko-ludkow tylko do nich sie jeszcze dokupuje cos... czytalam kiedys o tym ale stwierdzilam ze to nie dla mnie wiec wyparlam z pamieci
Flanelowe polecam jako kocyk na cieple dni albo pod dziecko przy przewijaniu, do lozeczka, do wozka, przy karmieniu (zeby nie upapralo). Ja tez kladlam flanele albo tetre na przewijaku zamiast pokrowca (bo to sie jednak szybko brudzi i takich pokrowcow trzeba by miec kilka na zmiane).
Tetrowe- duuuuzo do wszystkiego a potem sie na szmatki przydadza
Flanelowe polecam jako kocyk na cieple dni albo pod dziecko przy przewijaniu, do lozeczka, do wozka, przy karmieniu (zeby nie upapralo). Ja tez kladlam flanele albo tetre na przewijaku zamiast pokrowca (bo to sie jednak szybko brudzi i takich pokrowcow trzeba by miec kilka na zmiane).
Tetrowe- duuuuzo do wszystkiego a potem sie na szmatki przydadza
reklama
Podziel się: