reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Ja mam taki kojec :) ponoć jest rewelacyjny . Kupiłam go z zamiarem zabierania do kogoś żeby mały miał swoje mini łóżeczko :)

reklama
Kojec fajny, ale ja nie wiem czy mi by się przydał, bo mam małe mieszkanie a wozić ze sobą zawsze tyle rzeczy. On jest dobry dopóki dziecko nie zacznie się przewracać na boki moim zdaniem.

ja chce do łóżeczka i ewentualnie na kanapę w ciągu dnia. Pamiętam jak córce rolowałam kocyki by leżała na boku a tu nie trzeba no i dziecko ma mniejszą przestrzeń do spania co na początku jest plusem. Gdzie kupowałaś?

Mam poduszkę ciążową- rogala i wystarczy jakby co, a na wizyty lepszy leżaczek z uszami - kiedyś pisałam. Dłużej służy. 150 zł na 3 miesiące to nie wiem..- jak kto chce. Ważniejsze jest kupić normalny kojec, który służy za drugie spanie i plac zbaw co najmniej rok.

Tez zamierzam wykorzystac rogala do spania jako "kojec-lezaczek" :-)

reklama
Do góry