reklama
U
użytkownik 160
Gość
W kwietniu mam nadzieję zająć się skutecznym porodem przygotuję tarasik do wypoczywania (znaczy zarządzę przygotowanie), zaszczepię psa (bo mija termin w maju) i będę pewnie upierdliwie sapać ze zmęczeniaCoś czuję, że marzec będzie dla nas pięknym miesiącem kończenia wyprawek, ciekawe co będziemy robić w kwietniu jak już nam to odejdzie
GosiaLew
Fanka BB :)
Ja w kwietniu jeszcze mam plany na remont w mieszkaniu. Tzn. nadzór. Zostaje nam przedpokój i balkon do odświeżenia. Przedpokój jest teraz pusty wiec nic z niego nie trzeba wynosić. Zrobić ściany i kupić szafę. Ale w marcu tego nie ogarniemy. Więc pranie zrobie w tym miesiącu chyba.
Gemini odhaczone uff. Zostaje naprawdę niewiele zastanawiam sie jeszcze nad takimi sprawami jak prześcieradła na gumce, mam trzy. Wystarczy? Wiem napewno, ze muszę dokupić do kołyski. Bo w komplecie jest jeden. Powolutku, powolutku... Wszystko bedzie na czas. Grunt to pozytywne myślenie.
Też własnie chce zrobić zamówienie z Gemini, częściowo już sobie zaznaczam, ale mam do Was pytanko, czy kupowałyście albo planujecie kupować nakładki na sutki? Jeśli tak to z jakiej firmy i jak to trzeba patrzeć na rozmiar, bo najbardziej się obawiam, że kupie za małe..
Witajcie dziewczyny!
Szukam porady odnośnie leżaczka. Otóż będę mieć normalne łóżeczko dla małej w naszej sypialni, ale potrzebuje coś co posłuży mi w ciągu dnia. Mąż mi robi nocki, wiec potrzebuje jakiś fajny leżak żeby mała mogła spokojnie i wygodnie spać i gapić sie Zastanawiałam sie nad tiny love albo też nad koszem mojżesza który w UK to chyba produkt must have. Pogodziłam sie, że może służyć tylko kilka mcy. Ostatecznie można używać gondoli od wózka.
Jakieś sugestie?
Szukam porady odnośnie leżaczka. Otóż będę mieć normalne łóżeczko dla małej w naszej sypialni, ale potrzebuje coś co posłuży mi w ciągu dnia. Mąż mi robi nocki, wiec potrzebuje jakiś fajny leżak żeby mała mogła spokojnie i wygodnie spać i gapić sie Zastanawiałam sie nad tiny love albo też nad koszem mojżesza który w UK to chyba produkt must have. Pogodziłam sie, że może służyć tylko kilka mcy. Ostatecznie można używać gondoli od wózka.
Jakieś sugestie?
Ja nie zamówiłam. Wogole to zamówiłam takie minimum. Ale u nas dużo rzeczy sie dostaje od położnej i jeszcze w szpitalu, wiec nie chce przedobrzyć
U nas trzeba mieć wszystko swoje.
reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Ja kupiłam z lovi bo były w promocji za 12 zł i kupiłam najmniejsze bo jak z synem miałam standardowe to były za duże. Bo na początku to one wcale większe nie były. Ja kupiłam sobie awaryjnie, bo poprzednio to mąż musiał kupić jak byłam w szpitalu i kupił takie jakie były.Też własnie chce zrobić zamówienie z Gemini, częściowo już sobie zaznaczam, ale mam do Was pytanko, czy kupowałyście albo planujecie kupować nakładki na sutki? Jeśli tak to z jakiej firmy i jak to trzeba patrzeć na rozmiar, bo najbardziej się obawiam, że kupie za małe..
Podziel się: