reklama
Ania_Beata
Fanka BB :)
Co do kąpieli, mi położna mówiła, że tylko nie emolienty. Zasugerowałam się tym, zaczęłam szperać i trafiłam na post mojej ulubionej Sroki: Link do: Sroka o....: Zanim sięgniesz po emolienty
Do kąpieli wybrałam serię Pat&Rub seria Sweet - szampon i płyn dwa w jednym, balsam na odparzenia pieluszkowe i balsam do ciała.
Kameleonleon jeśli chodzi o wanienkę, nas razem ze stelażem wyniosło coś koło 89-90 zł. Marka Tega.
Do kąpieli wybrałam serię Pat&Rub seria Sweet - szampon i płyn dwa w jednym, balsam na odparzenia pieluszkowe i balsam do ciała.
Kameleonleon jeśli chodzi o wanienkę, nas razem ze stelażem wyniosło coś koło 89-90 zł. Marka Tega.
Ja pierdziele ale dziś dziewczyny wszędzie dużo postów , jak nie zaglądam do tel cały dzień to po prostu niezła lektura.
Ja wanienke zamówiłam 86cm i stelarz do tego . Mąż wybrał kolor - żółty hmmm.. i stelarz srebrny jutro powinna być
Ja wanienke zamówiłam 86cm i stelarz do tego . Mąż wybrał kolor - żółty hmmm.. i stelarz srebrny jutro powinna być
GosiaLew
Co do smarowania, zasypywania pupy to przy jednorazowych to tak nie potrzeba robić za każdym razem. Może więcej noworodkom, ale takie zasypki to przy tetrach.
Sudocrem jest na problem skórny a nie na zdrową pupę.
Ja przy synu używałam linomagu i to tylko tuż przy odbycie i więcej ewentualnie jak było mocniejsze zaczerwienienie, bo ten to przy alergii miał różne kupki. Ale nigdy nie mieliśmy problemów pieluszkowych. Sudocremy miałam tylko takie małe gratisowe i tak się przeterminowały
Sudocrem jest na problem skórny a nie na zdrową pupę.
Ja przy synu używałam linomagu i to tylko tuż przy odbycie i więcej ewentualnie jak było mocniejsze zaczerwienienie, bo ten to przy alergii miał różne kupki. Ale nigdy nie mieliśmy problemów pieluszkowych. Sudocremy miałam tylko takie małe gratisowe i tak się przeterminowały
GosiaLew
Chyba od góry. Bo dno ma mniejsze. Ale tak było napisane w opisie.Gosia twoja wanienka ma 100 cm mierząc dno czy od góry?
Też mam chyba tegi. Ale nie pamiętam a wanienka jest w piwnicy póki co.
U
użytkownik 160
Gość
Kameleon też mi się seria Beaba podoba, ale cena jest kosmiczna za stojaczek i przewijaczek. Doszłaby wanienka oczywiście, wszystko 650-700…. Oglądałam długo, aż przekonałam sama siebie, że najwygodniej było mi mieć przewijaczek na łóżeczku, bo stojak to kolejny grat i zrobiło mi się taniej No ale przyznaję- ładny design i pudrowy kolorek- cudo! Jak ktoś kupi to się nie dziwię, bo można pożądać!
AniaBeata mi też powiedziała, że nie emolienty, najlepiej sama woda, ale zrobić mam jak czuję, no i tyle.
AniaBeata mi też powiedziała, że nie emolienty, najlepiej sama woda, ale zrobić mam jak czuję, no i tyle.
reklama
Podziel się: