Ja mam termometr bezdotykowy, taki porządny, droższy i w ogóle nie jestem z niego zadowolona. Zawsze pokazuje za mało. Córka miała ostatnio 38,5, a ten pokazywał jej 37,3. Używam go jedynie po to, żeby spr czy pokazuje więcej niż 36,6. Jeśli tak, to mierze zwykłym szklanym. Inne niestety nie są wiarygodne. Znajoma ma inny model i takie same odczucia. Wiem, że trudno się przełamać i na początku mierzyć temp w pupie, ale taki wynik przynajmniej jest wiarygodny.
reklama
na pupę nie użyłam nigdy sudocremu. Smarowany miała palec jak wrsatał jej paznokieć.Co to znaczy, że paznokieć wrasta na pupę?
Malutka466
Fanka BB :)
W SR położna mówiła, że jak Bepanthen to krem najlepszy a nie maść. Wiecie, jak z ituchą na siebie popatrzyłyśmy <hahaha> Bo obie mamy maść, ale nie wiem czym to się różni.
Ja mam taki termometr: Link do: TERMOMETR ELEKTRONICZNY DO UCHA CZOŁA MIERZY PULS!
Ja mam taki termometr: Link do: TERMOMETR ELEKTRONICZNY DO UCHA CZOŁA MIERZY PULS!
U
użytkownik 160
Gość
Ja też maść mam... nie widziałam kremu
Wioleta93
Fanka BB :)
reklama
W SR położna mówiła, że jak Bepanthen to krem najlepszy a nie maść. Wiecie, jak z ituchą na siebie popatrzyłyśmy <hahaha> Bo obie mamy maść, ale nie wiem czym to się różni.
Przejrzałam moją rozpiskę i jest taki niebieski bepanthen ale to kolejne 30-40zł więc olewam bo stwierdzam, że mam za dużo mazideł i jak na jednego Erneścika to za dużo
Podziel się: