reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Moje pierwsze zdobycze :-D

Załączniki

• 1451381085298.jpg
    1451381085298.jpg
    61,4 KB · Wyświetleń: 91
Zamawiacie łóżeczko przez neta? W komplecie z pościelą?
Z tym też mam ogromny problem:szok:
Oczywiście mam pościele po Młodym, ale to wszystko jest takie sliczne i chciałam żeby moja Niunia miała chociaż jeden komplet swój:biggrin2:
Jeszcze się zastanawiam nad zestwem minky..
Jak tam u Was z tym temtem?

My zamówiliśmy dla syna drewniane łóżeczko w zestawie z komodą i przewijakiem (na komodzie) do łóżeczka była pościel, te cuda na łóżeczko (ochraniacz na szczebelki) i chyba materac.

Ewelina ja łóżeczko mam po synu. Tylko materac nowy kupuje, bo tamten to wywaliłam, Zamawiałam przez neta, ale wcześniej chodziłam i oglądałam. Przez neta było mi prościej bo nie trzeba było po to jeździć tylko przyszło kurierem a i jeszcze się zaoszczędziło niż w sklepie. Pościel też zamawiałam przez neta u jednego sprzedawcy wszystko. Jeszcze nie wiem kto u mnie siedzi w brzuszku, ale chyba coś nowego zamówię. A i jeszcze ja chcę na początku kołyskę więc i tak tu inny wymiar pościeli jest.

reklama
Do góry