reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
No właśnie mi babka szyje, i tak się wahałam: jak materacyk bede miała 120x90 to bez sensu kocyk w tych samych wymiarach :/

Ja jak zobaczylam pościel która była.dołączona do łóżeczka te standardowe wymiary 120x90 to jest taka wielka ze ja nie wiem.czy w.ogóle praktykować na samym poczatku kolderke. Chyba sam kocyk na razie będę używać bo to takie wielkie i wydaje się być ciężkie a dzidzius taki malusi

Ja do wózka tylko kocyk, będzie ciepło już. Ale nie wiem, co się kładzie dziecku pod plecy... Musze poczytać.

Kupujecie smoczki dla Malucha? Ja mam dwa z Aventu, ale chciałabym uniknąć używania smoczka, jeśli się uda :)

reklama
:-Dkołderkę 120x90 używany od tej zimy jak Ala ma 2 lata. Wcześniej kocyki albo śpiworki które polecam. Oczywiście poza upałami a smoka używałam już w szpitalu bo córcia leżała z żółtaczką pod lampami i to ją uspokajało. Lepiej mieć przy sobie niż później na gwałt kupować

Ostatnia edycja:
Do góry