reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka - niezbędnik dla malucha i mamy :)

reklama
U mnie w mieście nie ma żadnego niestety oprócz esotiq. Ja chyba na ten alles jestem zdecydowana ale jeszcze poczekam kilka tygodni i zobaczę co z tymi moimi cycami bedzie sie dzialo.

Dziewczyny, miała któraś organizer / przybornik do łóżeczka? Jest to faktycznie potrzebne? A jak tak, to wiesza się go gdzie (w sensie którym boku)?

Marciątko ja mam, ale co do praktyczności to się nie wypowiem, bo jeszcze nie przetestowany, zobaczymy czy się przyda jak się synuś urodzi:)

My mamy ten organizer i powiem szczerze że mi się bardzo przydał :) miałam tam wszystko co potrzebowałam do przewijania i wg :)
przybornik wisiał pod przewijakiem :) teraz mam problem bo muszę znaleść inne miejsce żeby powiesić bo Natusia wszystko będzie z niego wyciągać :)

witam
mam do was mala prosbe - temat wyprawki juz pewnie za wami ale moze jeszcze pamietacie co gdzie kupowalyscie (chodzi mi głównie o allegro) ?
chcialabym, zeby na portalu mamasprzeda.pl pojawili sie ze swoim towarem sprzedawcy z allegro, którzy sa popularni wsrod forumowych mam. Czy moglybyście napisać mi (najlepiej za pomocą PW albo tu w tematach bede zagladac) u kogo robilyscie zakupy i kogo warto na taki portal zapraszac ?? oprócz samej wyprawki pewnie czesto kupujecie tez inne ubrania i zabawki - tacy sprzedawcy tez beda nam potrzebni !!

Liczę na waszą pomoc w tworzeniu tego portalu bo jest on skierowany do mam właśnie i my musimy wiedzieć co chcemy tam kupowac !!

pozdrawiam i zapraszam na mamasprzeda.pl
Mea - Monika

Dziewczyny czy któraś z Was używała KATAREK ?
Moja siostra ze swoimi malutkimi wczesniaczkami bliźniaczkami używa i bardzo poleca , ale to takie dość niekonwencjonalne ? Ufam siostrze ale chetnie poznam Wasze zdanie ? Czy lepiej zwykła fride bądź gruszke ? Od września to taki jakby sezon chorobowy (tfu tfu ...) wiec katarek moze sie pojawić i to nie mały ...

Asia ja mam katarek dla bliźniaczek. No i wypróbowałam już na Dominiku i super sprawa, lepsze niż frida.

reklama
Do góry