reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka malucha

reklama
wydatek co prawda spory ale jeden koszt na lata więc szybko się zwróci, z resztą jak byś musiała kupić wszystko osobno pewnie nie dużo taniej by wyszło a potem i tak musiałabyś zmienić na coś większego..... a tak wygoda i praktyka w jednym:-D

każ mężowi zaimprowizować przewijanie na kanapie.... szybko poczuje plecy i na przewijak z łóżeczkiem na pewno się zgodzi:tak:

rozpoczęłam akcję przygotowawczą :D zobaczymy jaki będzie efekt :p

dziewczyny wasza opinia jest niezbędna bo zwariuję:tak:
chcę żeby każda subiektywnie napisała swoje zdanie a mianowicie jaki kolor wózka dla dziewczynki z tych co wklejam poniżej: pomóżcie proszę:-D
Zobacz załącznik 646117Zobacz załącznik 646122Zobacz załącznik 646118Zobacz załącznik 646119Zobacz załącznik 646120Zobacz załącznik 646121Zobacz załącznik 646123

Ja już tyle ciuszków nakupowałam że chyba 2 razy dziennie będę zmieniać w całości hehe ale już się powstrzymuję i na 56 nie kupuje tylko od 62 i teraz zaczęłam rozglądać się za kombinezonem ale nie mam pojęcia jaki kupić na 62 czy 68? myślałam żeby kupić taki zimowy 62 i cieńszy np polarowy 68, myślicie że będzie OK?

mi sie cr-04 najbardziej podoba :-)

A ja tam wole sobie pomalu pokupowac, bo potem wydac fure kasy to zawalu mozna dostac :)

popieram :-)

Dziewczyny mamy już wątek o zakupach ale na pewno nie jednej mamie, szczególnie takiej niedoświadczonej jak ja ;) przyda się lista co kupić, a czego nie kupować dla bobasów. Myślę, że mile będą widziane listy do szpitala i do domu, może rozmiary ciuszków i ilość potrzebnych rzeczy?

Zobacz załącznik 643015Zobacz załącznik 643016Zobacz załącznik 643017

coś jakość się pogorszyła :/ jeśli któraś z Was będzie chciała to mogę wysłać te listy na maila ;)

ja bym poprosiła na maila joanna.kras@tlen.pl

Dziewczyny, chciałam z początku wózek klasyczny, ale sugerując się opiniami tutaj, że zwrotne koła lepsze wybrałam taki:
http://www.babydesign.eu/lupo-comfort/wozki-babydesign

Czy któraś z Was moze o nich słyszała coś? Zainteresowałam się nimi bo jest na nie aktualnie promocja w smyku no i w internecie ma całkiem niezłe opinie. Dobrze po sklepie mi się prowadził. Co myślicie?

Made,też chyba ten wybiorę, w smyku promocja ale do końca października..więc jak dla mnie trochę za wcześnie..:/ ale jak już się zdecydujesz to popatrz na allegro..w tej cenie mają już z fotelikami do auta itp

reklama
Też oglądałam ostatnio w smykach ten wózek, i muszę przyznać że jako jeden z nielicznych mi się podobał ;) właśnie promocja do końca października i dla mnie to też trochę za wcześnie, ale już te wózki były w lipcu w promocji więc jest jeszcze nadzieja :)

Do góry