monikamarcina
Fanka BB :)
A ja tam wole sobie pomalu pokupowac, bo potem wydac fure kasy to zawalu mozna dostac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wydatek co prawda spory ale jeden koszt na lata więc szybko się zwróci, z resztą jak byś musiała kupić wszystko osobno pewnie nie dużo taniej by wyszło a potem i tak musiałabyś zmienić na coś większego..... a tak wygoda i praktyka w jednym
każ mężowi zaimprowizować przewijanie na kanapie.... szybko poczuje plecy i na przewijak z łóżeczkiem na pewno się zgodzi
dziewczyny wasza opinia jest niezbędna bo zwariuję
chcę żeby każda subiektywnie napisała swoje zdanie a mianowicie jaki kolor wózka dla dziewczynki z tych co wklejam poniżej: pomóżcie proszę
Zobacz załącznik 646117Zobacz załącznik 646122Zobacz załącznik 646118Zobacz załącznik 646119Zobacz załącznik 646120Zobacz załącznik 646121Zobacz załącznik 646123
Ja już tyle ciuszków nakupowałam że chyba 2 razy dziennie będę zmieniać w całości hehe ale już się powstrzymuję i na 56 nie kupuje tylko od 62 i teraz zaczęłam rozglądać się za kombinezonem ale nie mam pojęcia jaki kupić na 62 czy 68? myślałam żeby kupić taki zimowy 62 i cieńszy np polarowy 68, myślicie że będzie OK?
A ja tam wole sobie pomalu pokupowac, bo potem wydac fure kasy to zawalu mozna dostac
Dziewczyny mamy już wątek o zakupach ale na pewno nie jednej mamie, szczególnie takiej niedoświadczonej jak ja przyda się lista co kupić, a czego nie kupować dla bobasów. Myślę, że mile będą widziane listy do szpitala i do domu, może rozmiary ciuszków i ilość potrzebnych rzeczy?
Zobacz załącznik 643015Zobacz załącznik 643016Zobacz załącznik 643017
coś jakość się pogorszyła :/ jeśli któraś z Was będzie chciała to mogę wysłać te listy na maila