reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka malucha

reklama
wydatek co prawda spory ale jeden koszt na lata więc szybko się zwróci, z resztą jak byś musiała kupić wszystko osobno pewnie nie dużo taniej by wyszło a potem i tak musiałabyś zmienić na coś większego..... a tak wygoda i praktyka w jednym:-D

każ mężowi zaimprowizować przewijanie na kanapie.... szybko poczuje plecy i na przewijak z łóżeczkiem na pewno się zgodzi:tak:

rozpoczęłam akcję przygotowawczą :D zobaczymy jaki będzie efekt :p

dziewczyny wasza opinia jest niezbędna bo zwariuję:tak:
chcę żeby każda subiektywnie napisała swoje zdanie a mianowicie jaki kolor wózka dla dziewczynki z tych co wklejam poniżej: pomóżcie proszę:-D
Zobacz załącznik 646117Zobacz załącznik 646122Zobacz załącznik 646118Zobacz załącznik 646119Zobacz załącznik 646120Zobacz załącznik 646121Zobacz załącznik 646123

Ja już tyle ciuszków nakupowałam że chyba 2 razy dziennie będę zmieniać w całości hehe ale już się powstrzymuję i na 56 nie kupuje tylko od 62 i teraz zaczęłam rozglądać się za kombinezonem ale nie mam pojęcia jaki kupić na 62 czy 68? myślałam żeby kupić taki zimowy 62 i cieńszy np polarowy 68, myślicie że będzie OK?

mi sie cr-04 najbardziej podoba :-)

A ja tam wole sobie pomalu pokupowac, bo potem wydac fure kasy to zawalu mozna dostac :)

popieram :-)

Dziewczyny mamy już wątek o zakupach ale na pewno nie jednej mamie, szczególnie takiej niedoświadczonej jak ja ;) przyda się lista co kupić, a czego nie kupować dla bobasów. Myślę, że mile będą widziane listy do szpitala i do domu, może rozmiary ciuszków i ilość potrzebnych rzeczy?

Zobacz załącznik 643015Zobacz załącznik 643016Zobacz załącznik 643017

coś jakość się pogorszyła :/ jeśli któraś z Was będzie chciała to mogę wysłać te listy na maila ;)

ja bym poprosiła na maila joanna.kras@tlen.pl

Dziewczyny, chciałam z początku wózek klasyczny, ale sugerując się opiniami tutaj, że zwrotne koła lepsze wybrałam taki:
http://www.babydesign.eu/lupo-comfort/wozki-babydesign

Czy któraś z Was moze o nich słyszała coś? Zainteresowałam się nimi bo jest na nie aktualnie promocja w smyku no i w internecie ma całkiem niezłe opinie. Dobrze po sklepie mi się prowadził. Co myślicie?

Made,też chyba ten wybiorę, w smyku promocja ale do końca października..więc jak dla mnie trochę za wcześnie..:/ ale jak już się zdecydujesz to popatrz na allegro..w tej cenie mają już z fotelikami do auta itp

reklama
Też oglądałam ostatnio w smykach ten wózek, i muszę przyznać że jako jeden z nielicznych mi się podobał ;) właśnie promocja do końca października i dla mnie to też trochę za wcześnie, ale już te wózki były w lipcu w promocji więc jest jeszcze nadzieja :)

Do góry