reklama
Anikaaaa
Fanka BB :)
Zdecydowanie cr-11 :-)
Ja kompletnie nie mam wizji na wózek:/ z tych co oglądałam w sklepie to nic kompletnie mi się nie podobało:-)
Ja kompletnie nie mam wizji na wózek:/ z tych co oglądałam w sklepie to nic kompletnie mi się nie podobało:-)
karolina19xm
Ja już tyle ciuszków nakupowałam że chyba 2 razy dziennie będę zmieniać w całości hehe ale już się powstrzymuję i na 56 nie kupuje tylko od 62 i teraz zaczęłam rozglądać się za kombinezonem ale nie mam pojęcia jaki kupić na 62 czy 68? myślałam żeby kupić taki zimowy 62 i cieńszy np polarowy 68, myślicie że będzie OK?
Jestem na etapie przekonywania męża, że do małego mieszkania takie łóżeczko jest najlepsze [emoji12]
Łóżeczko z przewijakiem i komodą Nuki NU9 marmex (4645254587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jakieś pomysły na argumenty[emoji780]
Łóżeczko z przewijakiem i komodą Nuki NU9 marmex (4645254587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jakieś pomysły na argumenty[emoji780]
monikamarcina
O dlaczego ja ominelam ten watek?!
reklama
wydatek co prawda spory ale jeden koszt na lata więc szybko się zwróci, z resztą jak byś musiała kupić wszystko osobno pewnie nie dużo taniej by wyszło a potem i tak musiałabyś zmienić na coś większego..... a tak wygoda i praktyka w jednym
każ mężowi zaimprowizować przewijanie na kanapie.... szybko poczuje plecy i na przewijak z łóżeczkiem na pewno się zgodzi
każ mężowi zaimprowizować przewijanie na kanapie.... szybko poczuje plecy i na przewijak z łóżeczkiem na pewno się zgodzi