Zor jeśli to cię pocieszy ja nie mam jeszcze nic, na początku nie chciałam zapeszyć a teraz mino L4 nie mam czasu , wiecznie wymyślam jakieś gruntowne sprzątania w domu bądź mnie nie ma po całych dniach. ale już sobie obiecałam ze w przyszłym tyg pojadę i już coś kupie unisex bo dopiero zacznie kupować na porządnie po połówkowym które będzie w połowie października.
oglądałam allegro na bieżąco i stronę h&m też mam opanowaną i kilka pozycji wybranych które na pewno kupie.
też mam dopiero w październiku.. ale już coraz trudniej prowadzi mi się auto.. a że dupka się przyzwyczaiła to bez auta na zakupy będzie trudno.. więc chyba będę musiała w najbliższych dniach większe zakupy zrobić.. a potem już tylko allegro itp z dowozem
pewnie ze jest czas :-) my takie ogolne zakupy przy córce zrobilismy przy jednym wyjsciu do sklepu - wydajac oczywiscie sporo kasy, dlatego tym razem bym chciala porozkladac wszytko w czasie, co by nasz budzet nie dostał tak po nosie.
znalazlam fote po poprzednich zakupach i nasz dzieciowy kacik wygladal tak
Zobacz załącznik 644362Zobacz załącznik 644363
uroczo sie wraca do tego :-)
hmmm wbrew pozorom chyba nie jest tego aż tak dużo?
Jak już będę wiedzieć na 100% jakiej płci jest fasolka to takie kupie jako wystrój pokoju co myślicie?
Pompony tiulowe, dekoracja, LOVE&LOVE 16cm (4586606881) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pompony Tiulowe, Pompony z tiulu, POMPON, 30 cm (4611697054) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ponoć w takich ozdobach (jak i "moskitierach") zbiera się dużo kurzu.. i trzeba ciągle prać ale co ja tam wiem