mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja przy ulewajacym dziecku jak bym miala 5 sztuk ubranek to bym pralke puszczala codziennie ... fajnie jak cieple lato bedzie ale w zimie ?? kosmos
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mea my to już wiemy.ja przy ulewajacym dziecku jak bym miala 5 sztuk ubranek to bym pralke puszczala codziennie ... fajnie jak cieple lato bedzie ale w zimie ?? kosmos
Wczoraj ogladałam jakiś program na Tvn styl i najtańsza wyprawka dla dziecka kosztuje 1550 zł z wózkiem. Powinno sie miec ubranek bieliny po 5 sztuk na poczatek wystarczy.
Ja nie kupuje wiecej niz mam w spadku, a jak czegos zabraknie to sie dokupi ;-) tylko niedrapki musze kupic ;-)