reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka lipcówek

Sorki. Próbowałam edytować ale nie. Mogę [emoji848]
EasiPeasi_Zutons_img1_lg._V359494845_.jpeg

reklama
A co z przewijakiem? Inwestujecie w komode z przewijakiem czy przewijak na łóżeczko? :)

Ja mam duża komodę z dużym przewijakiem i używam do tej pory. Oszczędza plecy. Przy czym moja poza dwumiesięcznym okresem około roku jest raczej spokojna i nie próbuje mi uciec z komody. Moja siostra miała przewijak na łóżeczko ale one są małe i krótko można ich używać.Ona sobie chwaliła. Teraz przewija gdzie popadnie i nie narzeka. Ja osobiście bardzo polecam komodę z przewijakiem ale jeśli miałabym ze względów finansowych z czegoś zrezygnować to uważam ze przewijak na łóżeczko tez jest ok na początek a potem na łóżku czy na podłodze.

A co z przewijakiem? Inwestujecie w komode z przewijakiem czy przewijak na łóżeczko? :)
Możesz też kupić tylko nakładkę, na którą położysz przewijak a samą nakładkę położyć na dowolnej komodzie czy stoliku, który będzie odpowiadał Tobie wysokością. My taka nakładkę mamy na starej szafce pod telewizor :)

A my kupujemy przewijak z IKEA za 100 zł. Na dół można wrzucić jakieś pieluchy itd. A obok będzie stać długa, ale raczej niegłęboka komoda. Ale ja nie chcę na niej przewijać, bo musiałabym stać bokiem do dziecka. A nakładka jest znowu za głęboka a w tym miejscu nie da rady. Myślę, że najważniejsze jest, jakie masz możliwości w sypialni/łazience, czy gdzie tam chcesz przewijać. Jak masz dużo miejsca, kupuj przewijak albo komodę z przewijakiem. Jak Ci miejsca brakuje, musisz kombinować.

reklama
Do góry