reklama
paulina_aa
Fanka BB :)
Aaaa [emoji16] takie cudo.Sorki. Próbowałam edytować ale nie. Mogę [emoji848]Zobacz załącznik 944323
Ennis92
Co prawda dużo miejsca zajmuje i się zastanawiam czy nakładki na komode nie kupić a z tego ściągnąć przewijak i waienke trzymać w toalecie.Aaaa [emoji16] takie cudo.
No ale się jeszcze zobaczy [emoji85]
A co z przewijakiem? Inwestujecie w komode z przewijakiem czy przewijak na łóżeczko?
Ja mam duża komodę z dużym przewijakiem i używam do tej pory. Oszczędza plecy. Przy czym moja poza dwumiesięcznym okresem około roku jest raczej spokojna i nie próbuje mi uciec z komody. Moja siostra miała przewijak na łóżeczko ale one są małe i krótko można ich używać.Ona sobie chwaliła. Teraz przewija gdzie popadnie i nie narzeka. Ja osobiście bardzo polecam komodę z przewijakiem ale jeśli miałabym ze względów finansowych z czegoś zrezygnować to uważam ze przewijak na łóżeczko tez jest ok na początek a potem na łóżku czy na podłodze.
Możesz też kupić tylko nakładkę, na którą położysz przewijak a samą nakładkę położyć na dowolnej komodzie czy stoliku, który będzie odpowiadał Tobie wysokością. My taka nakładkę mamy na starej szafce pod telewizorA co z przewijakiem? Inwestujecie w komode z przewijakiem czy przewijak na łóżeczko?
paulina_aa
Dziękuję za podpowiedźMożesz też kupić tylko nakładkę, na którą położysz przewijak a samą nakładkę położyć na dowolnej komodzie czy stoliku, który będzie odpowiadał Tobie wysokością. My taka nakładkę mamy na starej szafce pod telewizor
HaTo
A co z przewijakiem? Inwestujecie w komode z przewijakiem czy przewijak na łóżeczko?
A my kupujemy przewijak z IKEA za 100 zł. Na dół można wrzucić jakieś pieluchy itd. A obok będzie stać długa, ale raczej niegłęboka komoda. Ale ja nie chcę na niej przewijać, bo musiałabym stać bokiem do dziecka. A nakładka jest znowu za głęboka a w tym miejscu nie da rady. Myślę, że najważniejsze jest, jakie masz możliwości w sypialni/łazience, czy gdzie tam chcesz przewijać. Jak masz dużo miejsca, kupuj przewijak albo komodę z przewijakiem. Jak Ci miejsca brakuje, musisz kombinować.
Never_Give_Up
Ale fajne, podoba mi się, nie prxyuwazylam wcześnie czegoś takiego.Sorki. Próbowałam edytować ale nie. Mogę [emoji848]Zobacz załącznik 944323
Myslniczek
My Many przewijak na łóżeczko.
reklama
U
użytkownik 902
Gość
My korzystamy z przewijaka na łóżeczko i tym razem też będziemy
Podziel się: