Komodę z przewijakiem chcę kupić. [emoji6]A co z przewijakiem? Inwestujecie w komode z przewijakiem czy przewijak na łóżeczko?![]()
reklama
Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
Dzisiejsze zakupy z lidla
Koszule ciążowe i dla karmiących były tylko z długim rękawem. Ciuszki z bawełny organicznej tylko dla chłopców. Reszta ciuszków przebrana. 50 lub 56 prawie nie ma (u mnie)
Biustonosze wydają się być Ok. Zobaczymy w praktyce. Rozmiary miseczek wieksze niż na metce.
Koszule ciążowe i dla karmiących były tylko z długim rękawem. Ciuszki z bawełny organicznej tylko dla chłopców. Reszta ciuszków przebrana. 50 lub 56 prawie nie ma (u mnie)
Biustonosze wydają się być Ok. Zobaczymy w praktyce. Rozmiary miseczek wieksze niż na metce.
Myslniczek
No cudne te łowy macie
zazdroszczę
Misty29
Chyba 24.99 złPrzypomnijcie cenę biustonoszy [emoji6]
U nas dziś też o dziwo bez ofiar ale też raczej przebrane rzeczy, większe rozmiary były.
Moje zdobycze
plus spodnie, ale ich jeszcze nie mierzylam.
Moje zdobycze
Wyjątkowa Marta
U nas dziś też o dziwo bez ofiar ale też raczej przebrane rzeczy, większe rozmiary były.
Moje zdobyczeplus spodnie, ale ich jeszcze nie mierzylam. Zobacz załącznik 945103
Chciałam strasznie krówkę, ale same duże rozmiary były [emoji20] w ogóle nic poniżej 68 nie było ...
Biustonosze po 25zl wygodne bo po bokach wysoko zabudowane [emoji1360]
Spodnie 25 zł
reklama
Podziel się: