Komodę z przewijakiem chcę kupić. [emoji6]A co z przewijakiem? Inwestujecie w komode z przewijakiem czy przewijak na łóżeczko?
reklama
Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
Dzisiejsze zakupy z lidla
Koszule ciążowe i dla karmiących były tylko z długim rękawem. Ciuszki z bawełny organicznej tylko dla chłopców. Reszta ciuszków przebrana. 50 lub 56 prawie nie ma (u mnie)
Biustonosze wydają się być Ok. Zobaczymy w praktyce. Rozmiary miseczek wieksze niż na metce.
Koszule ciążowe i dla karmiących były tylko z długim rękawem. Ciuszki z bawełny organicznej tylko dla chłopców. Reszta ciuszków przebrana. 50 lub 56 prawie nie ma (u mnie)
Biustonosze wydają się być Ok. Zobaczymy w praktyce. Rozmiary miseczek wieksze niż na metce.
Myslniczek
No cudne te łowy macie zazdroszczę
Misty29
Chyba 24.99 złPrzypomnijcie cenę biustonoszy [emoji6]
U nas dziś też o dziwo bez ofiar ale też raczej przebrane rzeczy, większe rozmiary były.
Moje zdobycze plus spodnie, ale ich jeszcze nie mierzylam.
Moje zdobycze plus spodnie, ale ich jeszcze nie mierzylam.
Wyjątkowa Marta
U nas dziś też o dziwo bez ofiar ale też raczej przebrane rzeczy, większe rozmiary były.
Moje zdobycze plus spodnie, ale ich jeszcze nie mierzylam. Zobacz załącznik 945103
Chciałam strasznie krówkę, ale same duże rozmiary były [emoji20] w ogóle nic poniżej 68 nie było ...
Biustonosze po 25zl wygodne bo po bokach wysoko zabudowane [emoji1360]
Spodnie 25 zł
reklama
Podziel się: