Ennis92
Fanka BB :)
Fajne jest tylko spore bo długość ma 80cmAle fajne, podoba mi się, nie prxyuwazylam wcześnie czegoś takiego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajne jest tylko spore bo długość ma 80cmAle fajne, podoba mi się, nie prxyuwazylam wcześnie czegoś takiego.
Ja miałam taki dla ostatniego synka, był fajny z tym że jeszcze lepiej by było gdyby zamiast półek były szuflady [emoji16] ale można dokupić koszyki i też jest ok [emoji6] teraz też kupuje, jeśli się uda to właśnie z komoda zamiast półek [emoji4]A co z przewijakiem? Inwestujecie w komode z przewijakiem czy przewijak na łóżeczko?
Też mi coś edycja nie wchodziJa miałam taki dla ostatniego synka, był fajny z tym że jeszcze lepiej by było gdyby zamiast półek były szuflady [emoji16] ale można dokupić koszyki i też jest ok [emoji6] teraz też kupuje, jeśli się uda to właśnie z komoda zamiast półek [emoji4]
Widziałam już wczoraj. Jak dla mnie jest ładny i chyba wezmę jeśli będą dostępne, może akurat jak będę zamawiać to będą już inne kolory dostępne [emoji4] jednak nie jest tak dziurkowany jak te co tu mam w sklepachA propo ostatniej rozmowy o kocykach. Mama ginekolog wvzoraj dodała ze kolo piątku beda ich kocyki w cenie 79.90 czy jakos tak. Tylko w kolorze szarym.Zobacz załącznik 944374
Ja dzis sie dorobiłam sluchawek zeby bie przeszkadzać innym więc dziś zobaczylam [emoji13]Widziałam już wczoraj. Jak dla mnie jest ładny i chyba wezmę jeśli będą dostępne, może akurat jak będę zamawiać to będą już inne kolory dostępne [emoji4] jednak nie jest tak dziurkowany jak te co tu mam w sklepach
Kwestia gustu [emoji12]ja uznalam że skoro mam w domu wózek, łóżeczko i kilka innych drobiazgów to mogę sobie poszaleć z innymi rzeczami [emoji1][emoji1]Mi się te kocyki nie podobają i ceny też jak z kosmosu [emoji85] chociaż niby 100% bawelna
Jak najbardziej się zgadzamKwestia gustu [emoji12]ja uznalam że skoro mam w domu wózek, łóżeczko i kilka innych drobiazgów to mogę sobie poszaleć z innymi rzeczami [emoji1][emoji1]