reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka lipcówek

A jak się robi taki sztuczny śnieg?? Moja jest jeszcze dość mloda ale może wspólnie ze mną coś by się nam udało.
Są różne techniki. Najprostszą jest rozcięcie kilku pieluszek i wysypanie z nich tych białych kulek do miski. Dolewasz trochę wody i już masz masę do zabawy. Można z niej lepić różne rzeczy, malować ją farbkami. Jak zaschcnie to powstają "rzeźby". Potem zawsze można namoczyć jeszcze raz :)

reklama
Dziewczyny a czy ktoras z Was miala ubranka z firmy George? Ostatnio znalazlam fajne wielopaki na olx z przystepna cena ale nie wiem jak one sie maja jakosciowo?

Jeżeli macie pod nosem Aldi Nord to polecam Wam projektor obrotowy. Ma być jutro w polskich filiach. Projektorów jest dużo wszelakich na rynku ale niestety mało który jest obrotowy i dzieci szybko się nimi nudzą. Ten ma 4 opcje kolorystyczne świateł (cztery warianty kolorystyczne, z obrotami, bez, włączyć, wyłączyć), kilka melodyjek (można je włączyć, wyłączyć, przełączyć, ściszyć, podkręcić), dźwięków natury (szum wody, szum fal, cykady), wejście na kartę SD. Jeśli planujecie taki zakup to jest to rzadka okazja. W tym tygodniu w aldiku są też inne akcesoria dziecięce.

Link do: Gazetka od poniedziałku 11.02

Jeżeli macie pod nosem Aldi Nord to polecam Wam projektor obrotowy. Ma być jutro w polskich filiach. Projektorów jest dużo wszelakich na rynku ale niestety mało który jest obrotowy i dzieci szybko się nimi nudzą. Ten ma 4 opcje kolorystyczne świateł (cztery warianty kolorystyczne, z obrotami, bez, włączyć, wyłączyć), kilka melodyjek (można je włączyć, wyłączyć, przełączyć, ściszyć, podkręcić), dźwięków natury (szum wody, szum fal, cykady), wejście na kartę SD. Jeśli planujecie taki zakup to jest to rzadka okazja. W tym tygodniu w aldiku są też inne akcesoria dziecięce.

Link do: Gazetka od poniedziałku 11.02
Kurde fajny. Ale nie man teraz kasy... Buuuu

Moje łowy z lumpseksu całość za niecałe 10 zł [emoji4]
20190215_181610.jpeg
20190215_181529.jpeg
20190215_181438.jpeg

Zaczęłam robić listę co mi potrzebne. I nasunęło mi się pytanie: "co uważacie za bubel, porażkę, rzecz która absolutnie się u Was nie sprawdziła mimo zachwaleń w necie?".

reklama
Zaczęłam robić listę co mi potrzebne. I nasunęło mi się pytanie: "co uważacie za bubel, porażkę, rzecz która absolutnie się u Was nie sprawdziła mimo zachwaleń w necie?".

Świetne pytanie! Nie mogę się doczekać odpowiedzi, żeby z listy trochę rzeczy poskreślać:)))))

Do góry