Są różne techniki. Najprostszą jest rozcięcie kilku pieluszek i wysypanie z nich tych białych kulek do miski. Dolewasz trochę wody i już masz masę do zabawy. Można z niej lepić różne rzeczy, malować ją farbkami. Jak zaschcnie to powstają "rzeźby". Potem zawsze można namoczyć jeszcze razA jak się robi taki sztuczny śnieg?? Moja jest jeszcze dość mloda ale może wspólnie ze mną coś by się nam udało.
reklama
Ennis92
Fanka BB :)
Ja mamDziewczyny a czy ktoras z Was miala ubranka z firmy George? Ostatnio znalazlam fajne wielopaki na olx z przystepna cena ale nie wiem jak one sie maja jakosciowo?
Super są większość mam z George I FF
Ja mam
Super są większość mam z George I FF
Czyli mozna zaszalec z zamowieniem
Jeżeli macie pod nosem Aldi Nord to polecam Wam projektor obrotowy. Ma być jutro w polskich filiach. Projektorów jest dużo wszelakich na rynku ale niestety mało który jest obrotowy i dzieci szybko się nimi nudzą. Ten ma 4 opcje kolorystyczne świateł (cztery warianty kolorystyczne, z obrotami, bez, włączyć, wyłączyć), kilka melodyjek (można je włączyć, wyłączyć, przełączyć, ściszyć, podkręcić), dźwięków natury (szum wody, szum fal, cykady), wejście na kartę SD. Jeśli planujecie taki zakup to jest to rzadka okazja. W tym tygodniu w aldiku są też inne akcesoria dziecięce.
Link do: Gazetka od poniedziałku 11.02
Myslniczek
Kurde fajny. Ale nie man teraz kasy... BuuuuJeżeli macie pod nosem Aldi Nord to polecam Wam projektor obrotowy. Ma być jutro w polskich filiach. Projektorów jest dużo wszelakich na rynku ale niestety mało który jest obrotowy i dzieci szybko się nimi nudzą. Ten ma 4 opcje kolorystyczne świateł (cztery warianty kolorystyczne, z obrotami, bez, włączyć, wyłączyć), kilka melodyjek (można je włączyć, wyłączyć, przełączyć, ściszyć, podkręcić), dźwięków natury (szum wody, szum fal, cykady), wejście na kartę SD. Jeśli planujecie taki zakup to jest to rzadka okazja. W tym tygodniu w aldiku są też inne akcesoria dziecięce.
Myslniczek
Moje łowy z lumpseksu całość za niecałe 10 zł [emoji4]
reklama
HaTo
Zaczęłam robić listę co mi potrzebne. I nasunęło mi się pytanie: "co uważacie za bubel, porażkę, rzecz która absolutnie się u Was nie sprawdziła mimo zachwaleń w necie?".
Świetne pytanie! Nie mogę się doczekać odpowiedzi, żeby z listy trochę rzeczy poskreślać))))
Podziel się: