reklama
Okiennica
Fanka BB :)
Zazdroszczę, też muszę się w końcu w poduchę zaopatrzyć, bo coraz ciężej mi się śpi :-)Walentynkowy prezent od chłopa [emoji23] ja się cieszę bo w końcu będę miała poduche z dwóch stron a potem kokon dla dziecka Zobacz załącznik 942911
Dziewczyny, poradźcie - czy wypruwać metki z wnętrza bodziaków i innych ubrań zakładanych bezpośrednio do ciała? W używanych ubrankach już są sprane i mięciutkie, ale w nówkach są dosyć nieprzyjemne i tak się właśnie zastanawiam..
Ennis92
Ja nie wupruwam. Wypiore, wyprasuje I będzie git.Zazdroszczę, też muszę się w końcu w poduchę zaopatrzyć, bo coraz ciężej mi się śpi :-)
Dziewczyny, poradźcie - czy wypruwać metki z wnętrza bodziaków i innych ubrań zakładanych bezpośrednio do ciała? W używanych ubrankach już są sprane i mięciutkie, ale w nówkach są dosyć nieprzyjemne i tak się właśnie zastanawiam..
Co do poduszek to to już moja 3 [emoji23]
Jestem na grupie angielskiej i ostatnio zapytałam kiedy mają zamiar prac i prasowa to wielkie oburzenie że po co skoro to nowe?
Nie wyobrażam sobie nie wyprać przecież to leży w jakoś magazynach i nie wiadomo co się z tym dzieje [emoji15][emoji31]
ada1989
Mama Konradka :)
Daj namiar co to za grupa, chętnie poczytam angielskie "mądrości " [emoji23][emoji23]Ja nie wupruwam. Wypiore, wyprasuje I będzie git.
Jestem na grupie angielskiej i ostatnio zapytałam kiedy mają zamiar prac i prasowa to wielkie oburzenie że po co skoro to nowe?
Nie wyobrażam sobie nie wyprać przecież to leży w jakoś magazynach i nie wiadomo co się z tym dzieje [emoji15][emoji31]
Okiennica ja nie wypruwalam nigdy, głównie po to by wiedzieć jaki rozm ubranka i móc posegregowac, a dzieciom nigdy nie przeszkadzały, mnie też metki nie przeszkadzają
U
użytkownik 902
Gość
Nie wypruwam, a już na pewno nie polecam obcinać jakbym chciała sprzedać, to muszę wiedzieć jaki to rozmiar. Dzieciom nie przeszkadzały.
Ja nawet swoje nowe rzeczy piorę zanim założę. Ubrania są spryskiwane substancjami przeciwgrzybiczymi, zmiękczającymi, utrwalającymi nadruki, cała tablica mendelejewa. Każdy materiał przed szyciem również piorę.
Ja nawet swoje nowe rzeczy piorę zanim założę. Ubrania są spryskiwane substancjami przeciwgrzybiczymi, zmiękczającymi, utrwalającymi nadruki, cała tablica mendelejewa. Każdy materiał przed szyciem również piorę.
Myslniczek
Nasze dzisiejsze zakupy dla bąbelka [emoji5]
Metek tez nie bedziemy wyprowac.
Metek tez nie bedziemy wyprowac.
Ennis92
Tajna grupa na FB. A druga to Pregnant in Ireland i chyba otwartaDaj namiar co to za grupa, chętnie poczytam angielskie "mądrości " [emoji23][emoji23]
Okiennica ja nie wypruwalam nigdy, głównie po to by wiedzieć jaki rozm ubranka i móc posegregowac, a dzieciom nigdy nie przeszkadzały, mnie też metki nie przeszkadzają
renisus
Haha!Ja nie wupruwam. Wypiore, wyprasuje I będzie git.
Trzebaby wyslac je do fabryki ubran, gdzie na podlodze czasami sie trzyma rzeczy. Albo w koszach na magazynie w kurzu. Bylam w takim miejscu przez miesiac czasu. Wspominam to jak prace w innym swiecie. Kierowniczka pozbyla sie mnie bo mowilam lepiej po angielsku od niej [emoji1787] W szoku bylam ze sa takie magazyny w uk.
Od tej pory, wszystkie nowe rzeczy piore.
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
Dzięki,widzę że zamknięta ale spróbuje się dodać [emoji16][emoji16][emoji16]Tajna grupa na FB. A druga to Pregnant in Ireland i chyba otwarta
Podziel się: