reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka lipcówek

Walentynkowy prezent od chłopa [emoji23] ja się cieszę bo w końcu będę miała poduche z dwóch stron a potem kokon dla dziecka
1550161100266.jpeg

reklama
Walentynkowy prezent od chłopa [emoji23] ja się cieszę bo w końcu będę miała poduche z dwóch stron a potem kokon dla dziecka Zobacz załącznik 942911
Zazdroszczę, też muszę się w końcu w poduchę zaopatrzyć, bo coraz ciężej mi się śpi :-)

Dziewczyny, poradźcie - czy wypruwać metki z wnętrza bodziaków i innych ubrań zakładanych bezpośrednio do ciała? W używanych ubrankach już są sprane i mięciutkie, ale w nówkach są dosyć nieprzyjemne i tak się właśnie zastanawiam..

Zazdroszczę, też muszę się w końcu w poduchę zaopatrzyć, bo coraz ciężej mi się śpi :-)

Dziewczyny, poradźcie - czy wypruwać metki z wnętrza bodziaków i innych ubrań zakładanych bezpośrednio do ciała? W używanych ubrankach już są sprane i mięciutkie, ale w nówkach są dosyć nieprzyjemne i tak się właśnie zastanawiam..
Ja nie wupruwam. Wypiore, wyprasuje I będzie git.

Co do poduszek to to już moja 3 [emoji23]

Jestem na grupie angielskiej i ostatnio zapytałam kiedy mają zamiar prac i prasowa to wielkie oburzenie że po co skoro to nowe?
Nie wyobrażam sobie nie wyprać przecież to leży w jakoś magazynach i nie wiadomo co się z tym dzieje [emoji15][emoji31]

Jestem na grupie angielskiej i ostatnio zapytałam kiedy mają zamiar prac i prasowa to wielkie oburzenie że po co skoro to nowe?
Nie wyobrażam sobie nie wyprać przecież to leży w jakoś magazynach i nie wiadomo co się z tym dzieje [emoji15][emoji31]
Daj namiar co to za grupa, chętnie poczytam angielskie "mądrości " [emoji23][emoji23]

Okiennica ja nie wypruwalam nigdy, głównie po to by wiedzieć jaki rozm ubranka i móc posegregowac, a dzieciom nigdy nie przeszkadzały, mnie też metki nie przeszkadzają

Nie wypruwam, a już na pewno nie polecam obcinać;) jakbym chciała sprzedać, to muszę wiedzieć jaki to rozmiar. Dzieciom nie przeszkadzały.
Ja nawet swoje nowe rzeczy piorę zanim założę. Ubrania są spryskiwane substancjami przeciwgrzybiczymi, zmiękczającymi, utrwalającymi nadruki, cała tablica mendelejewa. Każdy materiał przed szyciem również piorę.

Daj namiar co to za grupa, chętnie poczytam angielskie "mądrości " [emoji23][emoji23]

Okiennica ja nie wypruwalam nigdy, głównie po to by wiedzieć jaki rozm ubranka i móc posegregowac, a dzieciom nigdy nie przeszkadzały, mnie też metki nie przeszkadzają
Tajna grupa na FB. A druga to Pregnant in Ireland i chyba otwarta

Haha!

Trzebaby wyslac je do fabryki ubran, gdzie na podlodze czasami sie trzyma rzeczy. Albo w koszach na magazynie w kurzu. Bylam w takim miejscu przez miesiac czasu. Wspominam to jak prace w innym swiecie. Kierowniczka pozbyla sie mnie bo mowilam lepiej po angielsku od niej [emoji1787] W szoku bylam ze sa takie magazyny w uk.
Od tej pory, wszystkie nowe rzeczy piore.

reklama
Do góry